Mágia? Mit értenek ez alatt azok, akik ezt szeretnék tanulni?
Figyelt kérdés
most komolyan fel jöttem ma és azt látom mindenki "mágiát" akar tanulni:S valaki magyarázza már el nekem mit értenek az itt tanulni akaró emberek mágia alatt :DD egyszerűen nem tudom felfogni miért akar mindenki "mágus királylány és királyfi lenni:D mi a céljuk és egyáltalán mit értenek mágia alatt azok akik ezt szeretnék tanulni...2012. okt. 6. 16:30
1/26 anonim válasza:
Tűzgolyó, tűzgólem idézés, jég varázslat, teleportálás, lebegés. Ezekkel találkoztam eddig a gyakorin:D Ilyesmikre gondolnak.
2/26 A kérdező kommentje:
komolyan érdekelne!!! de egyszerűen dühít és egyben nevetségesnek is találom ezt az egészet sajnálom de ez a véleményem ezért kíváncsi lennék ki mit ért ez alatt csak mert akkor én is le írom számomra mit jelent....
2012. okt. 6. 16:36
3/26 A kérdező kommentje:
-.-te jó ég köszi első válaszoló gondoltam, hogy ez van a háttérben:DDDD
2012. okt. 6. 16:37
4/26 chrishu válasza:
Többnyire az ilyenek varázsvilágban élnek.
Azt hiszik, hogy ha Dumbledore tud varázsolni akkor ők is képesek tűzgólemet idézni. Még ha létezne is mágia és ilyen lény akkor is évekig kéne tanulni a megdézését...
Meg ott vannak a vámpír és a sellő hívők. Azokról már nem tudok véleményt mondani, olyan betegek...
De a reptoid meg annunaki hívőket bírom, ők legalább viccesek és nem gondolják komolyan...
5/26 Dalek Traak válasza:
Tűzgólemet lehet idézni, csak nem ajánlatos. A pyrovilek ugyanis nem szeretik ha megidézgetik őket.
A lebegés és a teleportálás megy nekem is.
6/26 anonim válasza:
valamikor fussunk már össze, kíváncsi vagyok, ahogy lebegsz vagy elteleportálod magad
7/26 anonim válasza:
ja meg egy tűzgólemet is megidézhetnél, majd viszek tűzoltókészüléket
8/26 A kérdező kommentje:
"Tűzgólemet lehet idézni, csak nem ajánlatos. A pyrovilek ugyanis nem szeretik ha megidézgetik őket.
A lebegés és a teleportálás megy nekem is."
juj-.-' kedves válaszoló ugye ezt te sem gondoltad komolyan???
2012. okt. 6. 17:04
9/26 anonim válasza:
Amúgy kérdező, a másik kérdésekre adott válaszaidból azt szűrtem le, hogy te meg a jóslásban és a horoszkópokban hiszel. Azok sem kevésbé hülyeségek, mint ez...
10/26 anonim válasza:
telekinézist magam is űzöm, ez is egyfajta "mágia". Lebegést már láttam saját szemmel, teleportációt meg ismerősöm gyakorolta. Minden lehetséges, csak hit és a jó energia eloszlás a lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!