Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehet a házilag elvégze...

Hogyan lehet a házilag elvégzett szerelmi kötést levenni? Sürgős

Figyelt kérdés
szerelmi kötés

2012. okt. 6. 10:19
 1/8 anonim ***** válasza:
2012. okt. 6. 10:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Felraksz egy másik szerelmi kötést és akkor az előző lekerül.
2012. okt. 6. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:
9%
Legegyszerűbben úgy, hogy megnézed a falinaptárt. Ha nem 1247 áll rajta, hanem mondjuk 2012, akkor már meg is oldottad a kérdést.
2012. okt. 6. 11:41
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

Mekkora barmok vagytok,a mágia nem kizárt,hogy létező dolog.-.-

Létezik szerelmi kötés oldás.Azzal próbálkozz,bocs ha nem tudok sokat segíteni,de nem tudok sokat a témáról.

2012. okt. 6. 11:55
 5/8 A kérdező kommentje:
uccsó: köszi azért.. már néztem mindenfelé oldást, de sehol semmi használható anyag..
2012. okt. 6. 12:50
 6/8 anonim ***** válasza:
6%
A sósav az jó oldó anyag, csak öntsd a kötésre.
2012. okt. 6. 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Inkabb jobb lenne ha az igazit vonzanad be,nem?

Ahoz pedig ott van a vonzas trovenye:

http://www.youtube.com/watch?v=t_tCrWwxesk

Egyebkent nem ajanlom,hogy szerelmi kotest csinalj,mivel:

-3 szorosan kapod vissza a rosszat az onzoseged miatt,mint a kapcsolataid,barataid,szuleid,stb....megromlasa,folyamatos

veszekedes a kapcsolatban

-nem is lehetne a szerelmi kotest szerelmi kotesnek nevezni,mivel nem idez elo igazi szerelmet,az erzelmeket nem lehet befolyasolni,csak egy onzo es ertelmetlen ragaszkodast,ami nem tud egy konnyen szerelembe fejlodni

-ha tobbet nem fogsz erte rajongai,nem fogod szeretni,akkor is a kotes ervenyes lesz,igy egyutt lesztek szo szerint joban-rosszban,foleg ilyenkor rosszban.ami nem fog nagyon jol esni

-az oldas sokszor nem sikerul,ami megint csak nagyon nagy kellemetelenseg

Bevallalnad ezeket a kockazatokat csak azert a valakiert,aki lehet hogy soha nem fog szeretni?

Nyugodtan lepontozhatsz,de en is jartam hasonlo cipoben,csak belattam,ha valoban szeretem,es tenyleg nem tehetek semmi mast azert,hogy viszont szeressen kotesen kivul,akkor nem vallalom be ezt a kockazatot,hogy nekem is-neki is rosz legyen.En pedig egyaltalan nem akartam neki rosszat,meg is oltem volna magamat ha csak egy rossz szot is szolok neki.

2012. okt. 7. 07:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Na mi van, visszaütött? Remélem, legközelebb jobban meggondolod, hogy bárkit akarata ellenére irányíts. Lehet, hogy fáj, de teljes mértékben megérdemled, amit kapsz.
2012. okt. 14. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!