Sátán szerint a föld üreges?
Azon tűnődtem, hogyan lehetne biztos kézből megállapítani hogy a Föld üreges-e vagy sem, hogy megkérdezzük azt aki ott lakik, jó ötlet nemde ?!
Nagyon sokat olvasom itt a fórumban, hogy Sátánista válaszoló biztos dolgokat ír le, mert megkérdezte Sátán atyjától. Én tisztelettel kérdezném, hogy legyetek szívesen Sátán Atyától megkérdezni, hogy a föld vajon üreges-e belül ? Mert nagyon érdekelne ! Még azt is kérném és kérdezném tőletek, hogy próbáljatok minnél több konkrét információt szerezni az üreges földről. A Siprits Of Eridun le vannak írva a Reptoidok, tehát ők valóban a Föld alatt vannak, de üregesben vagy tömőrben ?
Tényleg, és a vakondokok is üregekben élnek.
Nem is beszélve az üregi nyulakról! :-D
Kedves Kérdező!
Tudod Te mennyi az üreg tömegének a gravitációja? Amikor ilyen hülyeségeket kérdezel, nem félsz attól, hogy ha felugrasz, rögtön eléred a második kozmikus sebességet és kirepülsz a világűrbe?
Javaslom, ne koncentrálj negatív dolgokra, mint pl. Sátán.
Egyébként meg honnan tudhatnál meg ilyesmit biztos kézből? Lehet, h egyszer szembesülsz evvel személyesen, ha ennek olyan szintű jelentősége lesz számodra.
#7!
Tudod, mi a megbízható forrás? A Theodóra Kékkúton, az a megbízható forrás. Az egyenesen a föld alól jön! Saját két szememmel láttam. A harmadik nélkül. Ez az igazság!
A Föld belseje valóban üreges a felszín közelében a mészkőhegyekben. Ezt nevezik barlangnak. Ha lentebb is üreges volna, a forrás nem kifelé folyna, hanem be az üregbe. Egyes emberek feje viszont eléggé üreges volt, azért is folyt tele vízzel.
a Spirits of Eridu-n elég komoly dolgokról van szó,
de ott is rendesen elvezetnek benneteket önmagatoktól (mindíg ez történik!)
ott is nevesítenek energetikai folyamatokat, így próbálván általános dolgokat kisajátítani
(pl. "Sátán Kígyója")
ha kiteljesedhetne a Spirits of Eridu-s szellem, ugyanolyan primitív, dogmatikus vallás (kultusz) lenne belőle,
mint az összes többi konkurrense
(értem ez alatt a bibliához kapcsolódó kultuszokat)
a lényeg:
számomra egyértelmű, hogy a Joy of Satan, ami a Spirits of Eridu forrása (=onnan vesz át nézeteket, lefordítja magyarra stb. ehhez nem kell túlságosan nagy ész),
tehát a Joy of Satan egyértelműen a viszonylag elrejtett és kevésbé ismert germán, német-náci stb.
ezotériákat, ismereteket tárogatja fel
pl.
az üreges Föld = Hörbiger elmélet
biztos vagyok benne, hogy a Joy of Satant német okkultisták hozták létre és vezetik (láthatóan vagy nem látható módon)
Hörbiger pedig valszeg Pythia-Gorás (Pitagorász) elméletét gondolta újra.
érdekes egyébként Pitagorász világ-elmélete, szerintem belső-földet ír le.
a kéreg, kívül: a külső sötétség helye, visszályára fordított árnyékvilág, árnyékelvek vezetik, betegesek a törvényei
az összes ezotériában, mitológiában találhatók (az értelmesek számára) erre utaló nyomok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!