Lehet hogy csak Én létezek? Te is Én vagyok?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy mi van akkor, ha Istenből egy van és mindenki az. Egy ember leél egy életet, aztán a következőt a reinkarnációs sorban és végül amikor visszamegy a lélek a nirvanában, újbólkezdődik, de most egy másik ember lesz. Azaz ugyanazt az univerzumot egymás után végigéli az összes ember, de közben mindenki ugyanaz. pl X ember végigéli és egyesül istennel a lelke útja végén, majd ismeét elkezdődik az egész és később ő lesz Y ember. Ekkor mi úgy érezzük, hogy X & Y az különböző ember, beszélünk egymással, de valójában az is Én vagyok és ugyanaz az ember. Ugye az idő relatív, így mikor egy lélek visszaadódik Istenhez újbólleszülethet és ugyanazt az utat járja végig. Azaz mindannyian akik ezt olvassátok Én vagyok. Na, ehhez mit zsolsz ?2012. okt. 4. 19:33
31/33 anonim válasza:
_JAVÍTOM mellégépelésem_:
-------------------------
HIÁBA VÁGNAK SOKAN RÁ A TUDATUK FELSZÍNÁN
->
HIÁBA VÁGyNAK SOKAN RÁ A TUDATUK FELSZÍNéN [mármint tudatában lenni AZ eredetnek, A forrásnak]... satöbbi....
Majdnem En Te vagyok Te meg en.De mindketten egyenisegek, raadasul mi is resze vagyunk valaminek, amibol Mi lettunk.Szoval neeeeem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!