Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan képzeled a Sorsot/Istent?

Hogyan képzeled a Sorsot/Istent?

Figyelt kérdés
egy ember, program az univerzumba, maga az univerzum ? Valami más? Hogyan lehetne megkerülni hogy ne hasson ránk ? Minden fontos élettapasztalat érdekel ! Oszd meg velem léccike :-). Trollok, szkeptikusok kíméljenek, HA NEM MISZEL BENNE NE ÍRJ.
2012. okt. 1. 13:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sehogy!

Régebben azt hittem, hogy van Sors, vagy valaki/valami, ami rendezi az életünket, de most már nem hiszek semmi ilyesmiben.

Olyan sok rossz történt velem az utóbbi 2 évben, hogy nem hiszem, hogy ha lenne Isten, akkor ezt hagyta volna.

Egyik nagynéném hirtelen meghalt, a párom anyukája áttétes rákos, anyámmal rosszabb a kapcsolatom, mint valaha, állandóan szekál, és pénzt követel, a munkámat is elvesztettem, az erőm végén járok, annyi a gond!

Néhány sorscsapás OKÉ, de nem ennyi!

2 éve totális stresszben élek, ha csörög a telefon, arra gondolok, hogy milyen rossz hír jön már megint.

Szerintem nincs Isten, mert, ha lenne, akkor nem hagyná ezt!

Ha segítene, akkor hinnék Istenben.

Így sehogy se képzelem el, mert szerintem NINCSEN!

2012. okt. 1. 18:19
 12/15 anonim ***** válasza:
A Teremto szeret tesztelni...
2012. okt. 1. 18:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Tesztelni????

Mármint minket?

És miben?

2012. okt. 1. 18:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Úgy mint Kertész Gézát a barátok köztből.
2012. okt. 1. 22:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Én tagadom a sorsot, és nem hiszem az istenek létezését.
2012. okt. 4. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!