Sötét lovag kérdése:
Létezik mellnövesztő varázslat?
Figyelt kérdés
és olyan ami a fenekemet is feszesíti? esetleg egyben a kettő?2012. szept. 28. 16:03
11/20 anonim válasza:
Hogyne létezne,úgy hívják kaja + aerobik
Elemér jósnő
12/20 anonim válasza:
Elemér jósnő,ne lopkodd el a reklámomat!Mivel fogok ezentúl csalni?
Kálmán jósnő
14/20 anonim válasza:
Bocs kálmán jósnő csak utólag vettem észre hogy koppintottam
Elemér jósnő
16/20 anonim válasza:
Csakis a tejszínhab segíthet amit egy szakértőnek (pl. nekem) kell lenyalnom róla.
László jósnő
17/20 chrishu válasza:
Na sötét lovag ismét föltett egy értelmes kérdést! A mellsimogató szellem eltűnt már?
18/20 anonim válasza:
Ha létezne, minden nő nagy mellű lenne, feszes hátsóval.. ;)
19/20 anonim válasza:
Az de jó lenne. Szkeptikus vagyok, de remélem ez a varázslat létezik :D
20/20 anonim válasza:
Szerintem ez nem varázslat egeszsegsebben kene táplákoznod ügyelj arra hogy mit eszel egyel sok almá is tejbegirzt estenkent egy ki vizes borgatás de ha nem sikörl horgy olyan ruhákat aminek be van epitve pussak vegyel fe 2 számal nagyobb meltarto (a többiek el meg ne foglakozz mert ök viccnek vetek en halál komjan gondolom );-) majd ird meg hogy sikerölte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!