Sötét lovag kérdése:
Létezik mellnövesztő varázslat?
Figyelt kérdés
és olyan ami a fenekemet is feszesíti? esetleg egyben a kettő?2012. szept. 28. 16:03
3/20 anonim válasza:
Létezik, de ahhoz hogy segíteni tudjak küldened kell magadról egy meztelen képet.
4/20 A kérdező kommentje:
ez nem vicc azt tudom, hogy van szemszín változtato, meg hajszínre de ha azokra van akkor erre is kell lennie... -_-
2012. szept. 28. 16:07
5/20 anonim válasza:
Dörzsöld papírral, ahogy a fenekedet :)
6/20 anonim válasza:
Igen. Fizetsz egy plasztikai sebésznek, és meglesz.
7/20 anonim válasza:
Ige, én vállalok kézrátételes mellnagyobbítást és fenékfeszesítést teljesen ingyen.
Pista jósnő
*nem garantálom, hogy működik is.
8/20 A kérdező kommentje:
a plasztikai sebésztol félek hol és implantátumot se szeretnék... és te hol rendelsz pista josnő? érdekelne az ajánlatod... -_-
2012. szept. 28. 16:40
9/20 anonim válasza:
Én is örülnék neki ha létezne, de nem létezik :) A fenekedet feszesítheted edzésekkel.... A melled meg genetikailag olyan amilyen. Hány éves vagy? Csak hogy van-e esély rá, hogy még nő vagy teltebb lesz-e. Mert pl én 25 vagyok, de 1-2 éve azt vettem észre, hogy valahogy úgy teltebb és nőtt is valamennyit.
10/20 anonim válasza:
Úgy hívják,hogy kaja+tornaóra.
Kálmán jósnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!