Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Egy gyenge és tanulatlan...

Pumukli2012 kérdése:

Egy gyenge és tanulatlan mágus vagyok aki még azt sem tudja hogy milyen mágiát tanuljon és még a képeségemet sem tudom hogy miaz Hogyan vehetem ezeket észre? Minden este szellemeket látok a szobámba és nyugtalanit a telihold miért?

Figyelt kérdés

2012. szept. 8. 14:39
1 2
 11/15 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
100%
Nyelvtan könyveket viszont nem ártana, ellopták a vesszőt a billentyűzetedből?
2012. szept. 9. 02:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

>gyenge és tanulatlan mágus vagyok

Lefordítom: egy unatkozó, önbizalomhiányos tini vagyok elfogadási kényszerrel és túl sok szabadidővel, és szeretném, ha azt hinnék, hogy különleges vagyok

vagy troll

2012. szept. 11. 11:57
 13/15 anonim válasza:
54%

Szia!

Én bűvészkedem, és a szavaidból ítélve mentalista trükkök érdekelhetnek. Igen, ezek trükkök, de addig varázslás, amíg a többiek nem tudják, hogy csinálod! Én inkább close-up bűvészetben utazom, ha ilyen tüzes-gondolatolvasós mágus szeretnél lenni, akkor ott folytatjuk, csak pontosíts:)

2012. szept. 11. 22:50
 14/15 Adele Jonas ***** válasza:
Ha valóban igaz, hogy látod a halottakat, én azt ajánlom, ezen a területen indulj el. Vedd fel velük a kapcsolatot. Vagy ha nem tudod hogy kell, járj utána interneten. Olvass el mindent ezzel a témával kapcsolatban. A telihold engem is nyugtalanít. Olyankor kicsit agresszívabb, és érzékenyebb vagyok a külső hatásokra. 15 éves koromig én is láttam lelkeket ( nem szívtam, nem drogoztam) de szépen lassan elmúlt. Remélem sikerrel jársz. És ha majd sikeres szellemvadász leszel, keress meg, mert szükségem lesz rád. :)
2012. szept. 16. 16:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Ide csak ennyit: XDDDDDDDDD
2012. szept. 23. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!