Pumukli2012 kérdése:
Egy gyenge és tanulatlan mágus vagyok aki még azt sem tudja hogy milyen mágiát tanuljon és még a képeségemet sem tudom hogy miaz Hogyan vehetem ezeket észre? Minden este szellemeket látok a szobámba és nyugtalanit a telihold miért?
Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 14:39
1/15 A kérdező kommentje:
hozzáértő választ kérek
2012. szept. 8. 14:41
2/15 anonim válasza:
Szerintem válts dealert, ne szívj el akármilyen szart.
3/15 anonim válasza:
Valószínűleg nincs képességed, és kevesebb füvet kéne szívni.
4/15 anonim válasza:
Tanulság:gondolkozz józanul és állj le a drogról
6/15 anonim válasza:
Elég érdekes.Valoszinüleg tul sok szellem történetett nézel és nagyon elengeded a fantáziádat,minden este villanyoltás után. Vannak szellemek körülötünk láttam már én is. De azért a fantáziálást nem kell ösze keverni a valos és nem valos látomásokal.
7/15 anonim válasza:
"gyenge és tanulatlan mágus vagyok" ezt te sem gondoltad komolyan hogy semmit nem tudsz de már mágusnak hívod magad.ha szellemet látsz max médium vagy azt annyi.
8/15 anonim válasza:
A tanulatlan, és a mágus szavak kizárják egymást. A régi irányzatok csak tanult személyeket fogadtak el egyáltalán, és csak újabb nagy adag tanulás után avatták őket be a titkaikba. vegyük példának az egyiptomi papságot. A ranglétra legmagasabb fokára, a főpapi címre egy halálos próbán kellett átesni. A teszt az elmét tette próbára. Ha a pap nem volt elég tanult, hagyták meghalni, nem maradhatott meg sem az addigi pozíciójában, és a legmagasabb beavatási fokra sem léphetett. Egyszerűen hagyták szomjan veszni. Tanulatlan mágus nincs. Tanulatlan érdeklődő talán.
9/15 Ezalor válasza:
kedves kérdező!
Ahogy rejtelmesrengeteg is írta, olyan nincs hogy "tanulatlan mágus". Az olyan lenne mint az "analfabéta irodalmár".
Ha tanulni akarsz, tanulj. De kezd az alapoktól.
Üdvözlettel,
Ezalor
10/15 A kérdező kommentje:
nem füvezek eddig sem tettem etéren tiszta vagyok és szellemes filmeket se nézek><
2012. szept. 8. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!