Működik a Woodoo baba?
Nem hiszek az ilyenekben.De mostanában unatkozom.Így gondoltam kipróbálom ezt a Woodoo babázást.Csinálok fűszálkötegből 1 ember alakot.És az "áldozatnak" hajszálát vagy ruhadarabját belerakom.És tűket szurkálok bele bizonyos pontokra.Tudom hogy hülyeség de mindent ki kell próbálni.
Amúgy ti hisztek az ilyenekbe ?
ez lehetett véletlen is de mi egyszer megvuduztuk az angoltanár bokáját - egy pár perc múlva úgy beverte hogy utána ülve tartotta tovább az angolórát :)
15/l
nem gyerek csak szereti kipróbálni az ilyen dolgokat
kb kicsit olyan mint a szellemidézés szóval második válaszoló attól még hogy egy befásult a világ felé nem nyitó ember vagy attól még más csinálhat vicces dolgokat
a negatív véleményeket tartsd meg magadnak
első válaszoló
nem azt mondtam hogy egész nap szellemet idézek és a szomszédot vuduzom
egyszer azért mondom egyszer azért ki lehet próbálni
a vudu alapból semleges,mint minden mágia,igy csak rajtunk múlik,hogy jóra,vagy rosszra használjuk!
inkább használd jóra, a rossz visszaszállhat rád.vagy sokkal rosszabbul is elsülhet,mint szeretnéd.
ebben a videoban megtalálod a kérdésre a választ:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!