Emese94 kérdése:
Magia atok tobbi lent?
Figyelt kérdés
Hallotam valakitol hogy atkott tett ra egy pap vagyis volt egy csaj aki elment a paphoz s elvitte a baratja kepet es a pap valamit csinalt aval a keppel azutan a fiu enegdelmesebb lett a lanyhoz sok jobban bolondult a lany utan tudni szeretnem letezik ez?Vagy csak kitalalcio?2012. aug. 9. 15:56
1/6 anonim válasza:
Ez csak kitaláció, ilyen nem létezik.
2/6 anonim válasza:
a pap megfenyegette a srácot hogy popsiba pakolja, ha rosszalkodik, úgyhogy a srácnak eszébe sem jut szórakozni a vén perverzzel.
3/6 anonim válasza:
a pap nem átkoz. Ugyanis az Isten ellen való vétek lenne, és egyébként sem áll hatalmában. A papi avatással nem kapnak átkozásra képességet. Kamu az egész. A pápa kiátkozhat valakit az egyház kebeléből, de az sem olyan átok, mint amit a hétköznapi ember gondol, és ma már nincs jelentősége sem.
4/6 anonim válasza:
Nem kizárt. Az egyik könyvben Diana istennő így szólt a lányához: "Ha egy pap áldásával megbetegítene, háromszoros átokkal fizess vissza neki érte."
Úgyhogy szerintem nem lehetetlen. Az átkot úgy lehet visszaverni, ha a fiú a pap küszöbére rak egy-pár Vérpipacsot.
5/6 anonim válasza:
Kedves előző! Ennyi erővel én a Szélike Királykisasszonyból is idézhetnék, mer' könyvben olvastam.
Valódi pap valóban nem átkoz (nem tud és nem is akar). Névleges pap meg azt csinál, amit akar és amit tud. Összegezve: létezHET, de erre parányi az esély.
6/6 anonim válasza:
(nem olvastam a többi kommentet)
De figyelj gondolom nem sátánista pap volt tehát ez gondolom csak mese nem kell mindent elhinni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!