Ezeket a lényeket valóban meg lehet idézni? Te idéztél már ilyet?
Az okkoltizmus egyik legszentebb könyvében a Clavicula SAlomonisban vannak, olyen lények amelyek egy okkultista szolgálatába helyezhetőek, ha megidézi őket. Ezek katalogizált lények, akiket már a világtőrténelemben sokszor megidéztek.
Még mielőtt kapásból azt mondanád, hogy lehet idézni könnyedén vagy a hasadra ütnél azt azt válaszolnád hogy ez botorság nézd meg ezek leírásaot !
Ezen lények több tonnás hústornyok. Állati és emberi testrészek keverednek bennük. Van három oroszlán fejű, de rozmár testű is, ezt vajon mire használták ? [link]
Oroszlán fejű de a testéből csak lólábak nyűltak mindenfele, ez mire volt jó ? [link]
Ember, bika és kos fejű egy emberi kar, de kát állat kar, ez súlya ellenére repülni is tudott ! [link]
Bagolyfejű krokodil [link]
tigris fejű szárnyas ló [link]
Ember béka, és macskafejű póklábú lény. [link]
A tűzokádó krokodilról és ennek egy mutáns válfajától már meg sem lepődök. [link]
Ezek mind a Clavicula Salomonis démonjai közűl valók, amik egy szent okkoltista könyv részei. ezeket valaki komolyan gondolta ? Ha hisztek ebben az okkultizmusban ezt a könyvet hogyan vehetitek komolyan vagy ezek ténleg léteznek ? csak megidézésre várnak ? Fogsz idézni belőlük ?
"mai tudomány fejletségében ha lehetne ilyeneket "idézni" nem idéznének??"
Na pont ez az! Ha a tudomány felől állsz neki, akkor az egész a sötétségbe süllyed. A tudomány nem vezet igazi világossághoz, csak evilági fényt ad, s segít eligazodni a realitás talaján. De ez ide édes kevés.
Won
a 20-s vagyok és ha valaki megidéz ilyet kérem szépen küldjön képet mert kiváncsi leszek hogy sikerült...
Mert hogy ez szerintem lehetetlen az is biztos ezek egy ember agyából pottyantak ki és elhiresztelte hogy megidézte de kézzel fogható vagy szemmel látható bizonyiték nincs az hogy van 1-2 rajz róluk édes kevés mert én is itthon kitudok találni egy disznófejü kutyát..
"Ember, bika és kos fejű egy emberi kar, de kát állat kar, ez súlya ellenére repülni is tudott!"
Amit képet mellékeltél, az nem más mint maga Baál. Őt nem tanácsos megidézni, legalábbis ha kedves az életed.
A 72 démon akit küldtél, azok Goétia béliek. A spirituális sátánisták kedvencei...
A Clavicula Salomonis-ról pedig annyit, hogy az jobb ha a feledésbe merül, mivel egy nagyon veszélyes könyv.
Azt már én is említettem, hogy ezek a Ghoetia béli démonok.
Az nem biztos, hogy így néznek ki, de léteznek.
A spirituális sátánisták végzetek mostanság olyan energetika munkát, amely során mindet megidézték, persze nem egyszerre.
Kedves Won megint a 20-s vagyok és azt kérdezném ha megidézték:
1. Te ezt honnan tudod hogy ők megidézték? tán sátánista vagy?
2. Ha valahova ki irták hogy megidézték akkor mértnem tudnak róla többen vagy mértnincs roluk fotó hm?
Kedvesek vagytok! :D
Nem nem vagyok sátánista, sőt nagyon is távol áll tőlem.
Én nem állítom, hogy biztos lehetséges, sőt a hitrendszeremnek nem is képezik részét a démonok. A spirituális sátánisták viszont állítják. Kérjétek számon rajtuk.
És a lefényképezés bármilyen megidézett lény esetén necces. Ez a nagy hústorony, ami a rajzokon van kicsit abszurd. Valószínűleg nem öltenének fizikai testet....
Won :)
Kedves Veronika!
Mégis mit gondolsz, hogy a démonok jók? Ha jót akarsz magadnak messzire elkerulod az ilyen konyveket! Most ezt nagyon komolyan mondom. Az okkultizmus minden formája veszélyes! Ne játssz a tuzzel, mert megéget! Ha nem akarsz szellemi támadásokat, légy szíves hallgass rám! Ha mégis belemész ezekbe a dolgokba, magadra vess és számíts a kovetkezményeire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!