Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Léteznek varázslók? Ez a...

Léteznek varázslók? Ez a figura az volt?

Figyelt kérdés
Történt velem a mi nap hogy egy fekete felhőt láttam elmenni a házunk felett sokkal vadabbul jött belőle az eső mint a többiből sokkal tekintélyt parancsolóbb felhő volt mint a többi . Félelmetes és egyben érdekes volt . Egy kicsit elszigetelve élünk a nagyvárostól . 20 km-es körzetben a mi házunk kivételével nincs más ház nincs más család aki itt élne . Mi autóval utazunk minden felé . Na ekkor éppen nem volt itthon senki a családból mikor ez az eset megesett . A Felhő pont a házunk fölött állt meg majd egy furcsa fekete alakká alakult és ott termett az ajtó előtt szerencsére nem vett észre mert időben elbújtam . Átjött a falon mint valami kísértet . Körbenézett majd a kezét fölemelvén barna sugár jött ki az újábból mellyel bevilágította az egész szobát . Szerintem keresett valamit . Majd kilépett az ajtón (vagy is átment rajt) Felhővé alakult és tovább ment . Én arra tippelek hogy varázsló lehetett . Nem volt szakálla sem csilagokkal díszített hegyes kalapja de varázsereje volt szerintetek léteznek varázsló és ez a figura az volt ?
2012. júl. 30. 21:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

facebook kobold volt...időjárásjelentő...

amúgy: kérek ilyen cuccot amit betoltál aznap :D

2012. júl. 30. 23:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező komolyan gondolja vagy csak szórakozik?

Elégé úgy látszik hogy szórakozol már csak a fogalmazásból is .... túlságosan érződik rajta....

2012. júl. 31. 00:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Vagyis közérhethőbben: egy cigány sugárban összef0sta a nappalitokat, mert azt hitte, nem vagytok otthon. Ez miért ezotéria téma?
2012. júl. 31. 08:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Valaki megkérdezte privátba hogy is nézett ki . Nem kamu történet ahogy leírtátok ezért leírom hogy nézett ki és hogy mi történt ma velem hajnali 1-2 körül . Úgy egy 160cm volt tehát nem volt magas gyerek magasságú volt . Hosszú ujjú fekete felsőt viselt és egy szintén fekete nadrág volt rajta . Nem volt szakálla de ami szembetűnő hogy az orra kicsit nagyobb volt az átlagnál és egyik füle jóval nagyobb volt mint a másik . Fiatal arca volt nem volt ráncos az arca . Ami ma este történt velem az még hátborzongatóbb volt . Éjjel kopogtatnak . Apám aki biztonsági őrként dolgozik ki megy ajtót nyit 3 fekete napszemüveges alak állt az ajtó előtt . Arra keltem fel hogy beszélgetnek . Gyorsan ki mentem a szobámból és körbekémleltem megint a nappalit . Most is láttam mint tegnap is mindent . Nem olyan jól halottam amit beszéltek de azért annyit értettem hogy az én nevemet is megemlítik hogy én láttam valamit . Fél fülel annyit meghallottam hogy D-ét el kell kapni .
2012. júl. 31. 08:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha a logikus oldalát nézzük akkor valami veszélyes embert kereshetek azért mondhatták hogy elkell kapni D-t különben futott volna be a házba és szóba se esett volna az apád velük. Gondolom valahogy bemászott és úgy került be.

Már sántit az egész történet :D

2012. júl. 31. 10:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Akiben esetleg még kérdéses lenne, hogy igaz-e a sztori.

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__3..

Ugyan az a témakör, ugyan az a pontatlan, hanyag fogalmazás, ugyan az a kérdező. És a végén beismerte hogy kamuzott persze.

Hülyegyerek kérdező, szerintem a szüleid reakciójára legyél inkább kíváncsi, amikor elmondod nekik, hogy nem vagy többé hetero.

2012. júl. 31. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!