A szellemvadászok című sorozat igazolhatja a szellemek létezését?
Sok lúd disznót győz, mondani szokás ! Ez a sorozat a szellemvadászok, azaz Hunted nagyon sok szellemtőrténetet mutat be és sok szellemet filmeztek le és ugye mint tudjuk ha már egy is igaz, akkor léteznek szellemek !
Nagyon sok szellemtőrténet van és mint azt is tudjuk, nem zörög a haraszt, ha nem fújja a parszt. Azaz mindenben van valami igazság.
Nem gondoltál arra, hogy már pusztán a szellemfilmek hatalmas mennyisége igazolhatja a szellemeket ? Szkeptikusok válaszát várom főleg !.
figyelj! én múltkor néztem azt a hülye sorozatot!
DE tudod hogy azok nem szellemek, hanem csak egy buta számítógéppel kivilágosított, ember , vagy megcsinálják hogy másik efektussal nézzen ki?!
ha jobban megfigyeled akkor észre lehet venni, ezt a majomságot..
csak egyszerűen azt csinálják , hogy először lfilmezik ahogy pl:egy ember zongorázik, és aztán kivilágosítják csak az embert, vagy másik efektus..
+még egy két szó és máris valaki be veszi ezt a hatalmas nagy baromságot!
ENNYI!! :D nyugi
"A szellemvadászok című sorozat igazolhatja a szellemek létezését?"
Ez csak egy TV sorozat.. Tudok ajánlani egy jó filmet.:
A nyughatatlan lélek
Érdemes megnézni a filmet, démonokról, a középmennyről, a lelkek vándorlásáról szól és egy démonvadász a főszereplő.
Egyébként vannak szellemek! Többször tapasztaltam már megmagyarázhatlan dolgokat, pl. mamáék házában, egyik szobába mentem be papucsban ami anno nagyon szép és tiszta szoba volt és mama mindig rendett tartott ott főként ott, nem tudom miért. Lényeg az hogy bementem papucsban aztán később éreztem hogy hideg a parketta és a tükörből láttam hogy nincs rajtam a papucs ami a köszöbön volt, pedig abban mentem be!!
Többet is tudnék mesélni, de itt a vége. :)
A sok lúd disznót győz- ide nem érvényes, mert nincsenek szellemek a holt lelkek pedig az első pillanatban vagy első percekben eltávoznak ha akarnak, ha nem karnak mert félnek, de a Földünk ereje lehúzza őket és el kell indulniuk az utolsó útjukra, amin vagy végig haladnak vagy megsemmisülnek útközben.
az ember sok témát írt már össze és mesélt a szellemvilágról-- ilyenek a filmek is, fantázia alkotások.
Se démonok se szellemek nem korzóznak a valóságunkban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!