Hogy lehet vámpírrá válni?
Figyelt kérdés
Olyan válaszokból nem kérek, hogy sehogy. És flegmákból sem! légyszí, bár kérdésem komolytalannak hangzik, komolyan gondolom. Előre is köszi!2012. júl. 13. 10:11
12/16 anonim válasza:
Figyelj! véletlenül nem vagy emo? mert akkor neked 1 nullás gép meg egy jó kis agymosás kéne nem a vámpírráválás módja...xD :D
13/16 anonim válasza:
Alapíts céget legyél gonosz szemétkedj azzal akivel tudsz utána fizesd le a magyar akadémiát tudományos hogy törölje el az energia szót kész is.
14/16 anonim válasza:
sokat nézed a tvájlájtot igen direkt irtam igy!
15/16 Zeronx válasza:
Én azt olvastam, hogy egy emberből akkor lehet vámpír ha megharapja egy tiszta vérű. De attól függ milyen vámpír akarsz lenni. Mert, ha tiszta vérű akkor azt el is felejtheted, mert arra születni kell. Ha egy tiszta vérű megharap, akkor egyre jobban el fog emészteni a szomj és végül szörnyeteggé válsz, úgyhogy egyiket sem ajánlom. A másik, hogy tiszta vérűekből ne msok va na világon. :/
16/16 anonim válasza:
Utolsó: öcsém hányszor nézted meg a vampire knightot??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!