Ha megidézek egy szellemet, honnan tudom hogy az fog eljönni is?
Meg akarom idézni a nagyapámat, de félek hogy mi van ha egy démont idézek meg ?
Végülis azért mert azt mondja hogy ő a nagypapám, még simán lehet egy démon is nem ? Honnan lehet tudni, te honnan tudod ?
Pont egy másik kérdésre írtam meg, hogy démont nem lehet idézni, mert az emberek nem tudják irányítani a démonokat, csak a démonok az embereket és egy ember akaratára nem kerülhet ki egy démon a pokolból, csak ha meglazul a pokol határ, de ez is körülbelül 0,1 másodpercre, akkor kiszökhet egy pár.
Tóth Jakab, démonológus
"szenilis volt a végén"
Ez semmit nem jelent, nincs már agya, ami nem működne megfelelően, és korlátozná a tudatát.
"Ez semmit nem jelent, nincs már agya, ami nem működne megfelelően, és korlátozná a tudatát."
De az ember az agyával gondolkozik és cselekzik, ha már nincsen neki nem tud csinálni semmit sem !
"csak ha meglazul a pokol határ, de ez is körülbelül 0,1 másodpercre, akkor kiszökhet egy pár."
Sztem, ha meglazúl a pokol határ minden démon ide jönne.
"De az ember az agyával gondolkozik és cselekzik, ha már nincsen neki nem tud csinálni semmit sem !"
Nem egészen, a legújabb nézet szerint az agy egy vevőkészülék, illetve azokat az ösztönöket, sztereotípiákat építi bele a tőle amúgy függetlenül létező tudatba, amelyek a földi léthez szükségesek + irányítani tudod vele a testedet. Ezért van az, hogy rengeteg halálközeli élményt átélő tapasztalja, hogy kiszélesedik a tudata, egyszerre regisztrál rengeteg dolgot maga körül akár több nézőpontból is, és olyan gyorsan gondolkozik, mint soha azelőtt: nem korlátozza az agy, mivel az klinikai halál során le van állva.
Higgy nekem, akármennyi éves vagy egy idézést nem lehet levezetni egy tapasztalt spirituális szakértő nélkül.
Ezzel a világgal foglalkozz inkább, a túlvilággal még nem kell, addig még van időd bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!