Nagyon sok variációról és módról hallottam. Eddig egy sem működött. Valóban életveszélyes is lehet? Hogyan lehetne biztonságosan idézni, és van-e időhöz (Hold, Nap, hónap, a nap valamely szakasza) kötve?
Nagyon köszönöm a normális válaszokat!!
2012. febr. 7. 16:15
1/9 anonim válasza:
Fel kell jönni a gyakori kérdésekre. Itt egy csomóan leragadtak a sötét középkorban. A Napon még célszerűbb, lehetőleg a felszínén. Örülök, hogy segíthettem! :)
2012. febr. 7. 17:00
2/9 anonim válasza:
Igyál meg egy liter bort,és mondogasd,hogy szellem ,gyere. Előbb-utóbb látni is fogod őket. De egy sem fog bántani.
Nem a középkorban élünk már.
2012. febr. 7. 17:45
3/9 anonim válasza:
Ha a bor mellé még beveszel egy marék LSD-t növeled a siker esélyét.
2012. febr. 7. 18:28
4/9 anonim válasza:
Chuck Norissal
2012. febr. 7. 23:07
5/9 anonim válasza:
Miért akarsz szellemet idézni? Egy konkrét lélektől akarsz valami nagyon fontosat kérdezni? Esetleg egy szerettedtől nem tudtál elbúcsúzni, vagy tisztáznál még vele valami nagyon fontos dolgot?
Ha bocsánatot akarsz kérni tőle és nem régen halt meg, akkor csak simán gyújts egy fehér gyertyát, kívánj neki minden jót, gondolatban légy vele, kérj bocsánatot! Meg fogja hallani.
Ha viszont csak szórakozni akarsz, akkor inkább ne baszogasd őket!
2012. febr. 8. 09:03
6/9 anonim válasza:
nekem régebben az egyik ismerősöm mutatta meg a betűs szellemidézést! tudod amikor betűkre megy a kis pohár, és össze olvasod a szavakat! először egy normális szellemmel beszélgettünk, de aztán bezavart egy kislány, aki nem éppen a jófajták közé tartozott...a barátnőm folytogató érzést érzett, és kértük a kislányt hogy ha ott van mozgassa meg a függönyt...megmozdult,szal tényleg ott volt... de ezután hogy megpróbáltuk elküldeni, olyan hatalmas vihar lett, hogy rendes zöld felhők hömpölyögtek az égen és kb diónyi jég potyogott...szal ha szellemet akarsz idézni, semmiképp se egyedül tedd, és inkább keress meg egy olyan embert aki tudja az ilyet kezelni, ért hozzá! egyébként meg sztem ne csináld, mert paranoiát okozhat!!!
2012. febr. 8. 19:13
7/9 anonim válasza:
Egyél csilisbabot és a szellemek előjönnek
2012. febr. 10. 12:09
8/9 anonim válasza:
Hajnali 3kor egy nagy tükör előtt kiabáld el 3szor hogy Bloody Mary (bládi méri) és Anyád elküld lefeküdni aludni!
Én kipróbáltam bejött!! nekedis menni fog szerintem!!
2012. febr. 10. 12:21
9/9 anonim válasza:
Nana, inkább ne próbáld meg! Súlyos lelki problémákat okozhat neked ha tényleg megjelenik egy szellem. Ezek a lelkek amik így visszatérnek csak rádakaszkodnak, jót semmiképp sem akarnak! Kérlek, fogadd meg, és nem mondok többet, semmiképp sem azt, hogy hogyan kell megidézni egy szellemet. A SAJÁT ÉRDEKEDBEN!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!