Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen modszerrel lehet...

Milyen modszerrel lehet megtudni azt, hogy a masik mit erez irantam?

Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 12:40
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
énnem hazugoztalak le, koszi , hogy írtál :) bár fájt amit mondtál, de ez van.
2012. jún. 29. 17:07
 32/46 anonim ***** válasza:
23%

Nem kell semmiféle tudományos bizonyíték. Hány olyan dolog van a világon amiről nincsen semmiféle bizonyíték, mégis hisznek benne?? Millió.

Nekem eszemben sincs bárkit is bármiről meggyőzni! Én tudom amit tudok, ennyi...tiszteletben tartom, hogy te meg semmiben sem hiszel, amiről nem kapsz kézzelfogható, tudományos bizonyítékot. Áldásom rá. De azt gondolom, hogy alap dolognak kéne lenni annak, hogy tiszteletben tartjuk mások hitét, a nézeteit és hasonló. (még akkor is, ha mi magunk nem értünk vele egyet)

2012. jún. 29. 17:14
 33/46 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Egészen addig tiszteletben tartom más hitét, amíg azzal nem okoz kárt másoknak. Te pedig egyértelműen félrevezetsz embereket azzal, hogy hisznek a jóslataidban, amelyek lehet hogy nem is igazak. Számomra a vallás is éppen annyira félrevezető, ha valakire rákényszerítik. A tudomány nem kényszerít senkit arra, hogy higgyen benne, viszont keresi a válaszokat a kérdésekre.
2012. jún. 29. 17:17
 34/46 A kérdező kommentje:
aki tarotbol jósol, írhatok neked privit?
2012. jún. 29. 17:18
 35/46 anonim ***** válasza:
23%
Nanana. Én az égvilágon semmit nem kényszerítettem senkire. Válaszoltam egy kérdésre. Nyilván így is meg úgy is, Ő fog dönteni, nem én. Akkor meg?
2012. jún. 29. 17:24
 36/46 anonim ***** válasza:
Persze.
2012. jún. 29. 17:25
 37/46 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Tudod, hogy aki fogékony az ilyesmire, az hajlamos egyből elhinni + a jóslat lehet önbeteljesítő is, még akkor is, ha amúgy semmi alapja nem volt. Én nyilván legyintek, de a kérdező pl. nem, őt látszólag jó mélyen megérintetted azzal, hogy mindenféle ismeretség nélkül és megalapozatlanul azt írtad neki, hogy el fogják hagyni...

Szóval én nem lennék annyira biztos abban, hogy nem manipulálsz ezáltal. Eleve ha valaki hozzád megy tanácsért, akkor azért fordul hozzád, mert tőled várja a választ, ez pedig aránytalanul nagy hatalom a kezedben, mintsem csak azt mondd, hogy majd ő dönt...

2012. jún. 29. 17:28
 38/46 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszokat :)
2012. jún. 29. 18:58
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Smartguy, én egyetértek veled, de azt hiszem szélmalomharcot vívsz. :)
2012. jún. 29. 20:37
 40/46 Tom Benko ***** válasza:
@29: Ezt tekinthetem beismerő vallomásnak? Egyébiránt pedig amíg nem tudod igazolni, hogy képes vagy kártyából jósolni, addig hazugnak is foglak tekinteni. Sőt, ha munkaként csinálod, akkor csalónak is.
2012. jún. 30. 09:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!