Milyen modszerrel lehet megtudni azt, hogy a masik mit erez irantam?
Nem kell semmiféle tudományos bizonyíték. Hány olyan dolog van a világon amiről nincsen semmiféle bizonyíték, mégis hisznek benne?? Millió.
Nekem eszemben sincs bárkit is bármiről meggyőzni! Én tudom amit tudok, ennyi...tiszteletben tartom, hogy te meg semmiben sem hiszel, amiről nem kapsz kézzelfogható, tudományos bizonyítékot. Áldásom rá. De azt gondolom, hogy alap dolognak kéne lenni annak, hogy tiszteletben tartjuk mások hitét, a nézeteit és hasonló. (még akkor is, ha mi magunk nem értünk vele egyet)
Tudod, hogy aki fogékony az ilyesmire, az hajlamos egyből elhinni + a jóslat lehet önbeteljesítő is, még akkor is, ha amúgy semmi alapja nem volt. Én nyilván legyintek, de a kérdező pl. nem, őt látszólag jó mélyen megérintetted azzal, hogy mindenféle ismeretség nélkül és megalapozatlanul azt írtad neki, hogy el fogják hagyni...
Szóval én nem lennék annyira biztos abban, hogy nem manipulálsz ezáltal. Eleve ha valaki hozzád megy tanácsért, akkor azért fordul hozzád, mert tőled várja a választ, ez pedig aránytalanul nagy hatalom a kezedben, mintsem csak azt mondd, hogy majd ő dönt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!