Milyen modszerrel lehet megtudni azt, hogy a masik mit erez irantam?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 12:40
11/46 A kérdező kommentje:
akkor tolem mit akar? minek hulyít? nemértem
2012. jún. 29. 14:02
12/46 anonim válasza:
kedvel téged, jól érzi magát veled. de leginkább csak szexre kellenél neki.
13/46 Smartguy86 válasza:
Kamuzik a tarottos. Szimplán gondold végig ép ésszel, hogy ugyan miért húzza az időt? Azért, mert nem akar dönteni, mert egyikőtöket se veszi komolyan. Egy kis éretlen p*cs. Hagyd a csudába, kár szenvedned miatta.
14/46 A kérdező kommentje:
fuh, hát koszonom a válaszokat. de akkor nemértem mért szakította másik lánnyal? akkor valoszínu visszatalálnak egymáshoz, hát ez szomorú..nekem :(
2012. jún. 29. 14:05
16/46 A kérdező kommentje:
Smartguy86 ez már nekem is megfordult a fejembe, csak én meg beleszerettem. hát így jártam.
2012. jún. 29. 14:09
17/46 A kérdező kommentje:
aki tarotbol jósol, kérlek megnéznéd nekem, hogyan alakul akkor a továbbiakban a szerelmi életem, találok mást?
2012. jún. 29. 14:13
18/46 anonim válasza:
A közeljövőben Te magad is megbizonyosodhatsz arról, hogy ez a fiú valójában nem akar Tőled semmit. Légy türelmes, egy kis időbe telik majd, hogy párra találj.
19/46 A kérdező kommentje:
de akkor mért szakított a másik csajjal? és mikor én mondtam hogy legyen vége, még keresett utána...bocs, hogy értetlenkedek, csak sok az ellentmondás.mert azután szakítoot, miután megírtam, hogy ne találkozzunk tobbet, és így akart visszaszerezni, elmondása szerint.
2012. jún. 29. 14:23
20/46 Smartguy86 válasza:
Szerintem egyáltalán nincs rendben az, hogy egyiktől a másikhoz ugrál. Ha az egyik ezt mondja, akkor dobom a másikat, aztán mégse. Ez elég komolytalan. Gondolom fiatalok vagytok még, tinédzserek, de akkor is - ezt jobb lezárni most, és akkor nem megy fölöslegesen az idő meg az energia arra, hogy emészted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!