Ez tényleg igaz a Harry Potterről? :S
Vallásos családban nőttem fel, mi nagyon komolyan vesszük ezt. Minden vasárnap templomba járunk, minden nap imádkozunk stb. Mióta megjelent az első Harry Potter könyv és elolvastam azóta nagy rajongó vagyok. Elolvastam az össze könyvet többször is és a filmeket is megnéztem, mind nagyon tetszett. Egyik nap megláttam egy videot és a Harry Potterről alkoott képem összeomlott :S Ez tényleg igaz? Légyszi írjatok.
http://www.youtube.com/watch?v=bVt1UcG105U
És még csak a videón a csaj a fanatikus...
Fel a fejjel, Kérdező! Sokakat elárult már a vallásuk (meg önmagát), amikor fanatizmus kezdte felütni a fejét benne...
Kezdjük ott,hogy a H.P. egy könyv. nem lehet összegyeztetni a vallással.Ennyi erovel a piroska és a farkas ellen is elkezdhetnének tuntetni az álllatvédök.
Érdekes modon addig semmi ordogit nem találtál benne,amig meg nem láttad ezt a khm...nőszemélyt.Ha neki nem tetszik hát ne olvassa.Gondolj bele az íronö helyzetébe.ír egy fantasztikus konyvet,tele fantáziával,remek cselekménnyel stb.pusztán azért mert ugy érzi hogy ez tetszeni fog az embereknek.Nem hinném hogy bármilyen rejtett uzenetet akart volna kozolni.erre jön a mi üdvöskénk és kijelenti hogy bla bla bla.ennyi erovel nem lenne egy olyan film sem amiben meghal valaki vagy szerepel benne egy gonosz karakter.Szerintem Harry potter fantasztikus. ha végigrágta
Kezdjük ott,hogy a H.P. egy könyv. nem lehet összegyeztetni a vallással.Ennyi erovel a piroska és a farkas ellen is elkezdhetnének tuntetni az álllatvédök.
Érdekes modon addig semmi ordogit nem találtál benne,amig meg nem láttad ezt a khm...nőszemélyt.Ha neki nem tetszik hát ne olvassa.Gondolj bele az íronö helyzetébe.ír egy fantasztikus konyvet,tele fantáziával,remek cselekménnyel stb.pusztán azért mert ugy érzi hogy ez tetszeni fog az embereknek.Nem hinném hogy bármilyen rejtett uzenetet akart volna kozolni.erre jön a mi üdvöskénk és kijelenti hogy bla bla bla.ennyi erovel nem lenne egy olyan film sem amiben meghal valaki vagy szerepel benne egy gonosz karakter.Szerintem Harry potter fantasztikus. ha végigrágtad magad 7 könyvön és tetszett, akkor miért változtatná meg a véleményed egy pár perces video,akit valaki csak ugy felvett égy "remek " minosegu kamerával és feldobta youtubera.Nem tudom mi lenne rowling véleménye ha látná...na mindegy én így gondolom. és utolag bocs az ékezetekért meg helyesírási hibákért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!