Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez tényleg igaz a Harry...

Ez tényleg igaz a Harry Potterről? :S

Figyelt kérdés

Vallásos családban nőttem fel, mi nagyon komolyan vesszük ezt. Minden vasárnap templomba járunk, minden nap imádkozunk stb. Mióta megjelent az első Harry Potter könyv és elolvastam azóta nagy rajongó vagyok. Elolvastam az össze könyvet többször is és a filmeket is megnéztem, mind nagyon tetszett. Egyik nap megláttam egy videot és a Harry Potterről alkoott képem összeomlott :S Ez tényleg igaz? Légyszi írjatok.

http://www.youtube.com/watch?v=bVt1UcG105U

2012. jún. 28. 08:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

És még csak a videón a csaj a fanatikus...

Fel a fejjel, Kérdező! Sokakat elárult már a vallásuk (meg önmagát), amikor fanatizmus kezdte felütni a fejét benne...

2012. júl. 17. 03:06
 12/17 anonim válasza:

Kezdjük ott,hogy a H.P. egy könyv. nem lehet összegyeztetni a vallással.Ennyi erovel a piroska és a farkas ellen is elkezdhetnének tuntetni az álllatvédök.

Érdekes modon addig semmi ordogit nem találtál benne,amig meg nem láttad ezt a khm...nőszemélyt.Ha neki nem tetszik hát ne olvassa.Gondolj bele az íronö helyzetébe.ír egy fantasztikus konyvet,tele fantáziával,remek cselekménnyel stb.pusztán azért mert ugy érzi hogy ez tetszeni fog az embereknek.Nem hinném hogy bármilyen rejtett uzenetet akart volna kozolni.erre jön a mi üdvöskénk és kijelenti hogy bla bla bla.ennyi erovel nem lenne egy olyan film sem amiben meghal valaki vagy szerepel benne egy gonosz karakter.Szerintem Harry potter fantasztikus. ha végigrágta

2015. jan. 12. 20:48
 13/17 anonim válasza:

Kezdjük ott,hogy a H.P. egy könyv. nem lehet összegyeztetni a vallással.Ennyi erovel a piroska és a farkas ellen is elkezdhetnének tuntetni az álllatvédök.

Érdekes modon addig semmi ordogit nem találtál benne,amig meg nem láttad ezt a khm...nőszemélyt.Ha neki nem tetszik hát ne olvassa.Gondolj bele az íronö helyzetébe.ír egy fantasztikus konyvet,tele fantáziával,remek cselekménnyel stb.pusztán azért mert ugy érzi hogy ez tetszeni fog az embereknek.Nem hinném hogy bármilyen rejtett uzenetet akart volna kozolni.erre jön a mi üdvöskénk és kijelenti hogy bla bla bla.ennyi erovel nem lenne egy olyan film sem amiben meghal valaki vagy szerepel benne egy gonosz karakter.Szerintem Harry potter fantasztikus. ha végigrágtad magad 7 könyvön és tetszett, akkor miért változtatná meg a véleményed egy pár perces video,akit valaki csak ugy felvett égy "remek " minosegu kamerával és feldobta youtubera.Nem tudom mi lenne rowling véleménye ha látná...na mindegy én így gondolom. és utolag bocs az ékezetekért meg helyesírási hibákért. :)

2015. jan. 12. 20:51
 14/17 anonim válasza:
Opsz..2 X ment el.azért is bocs
2015. jan. 12. 20:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Az ilyen gyökerek miatt szidják a normális vallásos embereket is. Király
2015. jan. 13. 12:33
 16/17 anonim válasza:
Nekem nehogy el hidd azt, amit ez a nagyra nőtt hájas disznó mond, mindenki azt olvas, amit szeret, és nehogy már a szüleid döntsék már el, hogy mit olvasol, sőt örüljenek, hogy egyáltalán olvasol olyan könyvet, ami tetszik, nem pedig egész nap a számítógép előtt rohadsz, az ilyen szar keverő nyálas piócákkal, mint amilyen ez a nő, meg ne tőrödj velük, az ilyenek dögöljenek bele a saját vallásukba, csak mert nem tetszik nekik egy könyv sorozat, ilyen nagy felhajtást kell csapni, hát menjenek már el a bűdös anyukba.
2015. jan. 13. 14:25
 17/17 anonim válasza:
Meg különben is, ez egy nagyon jó könyv és film sorozat egyben, és semmi sátánizmus nincs benne, nekik kéne elgondolkodniuk a saját életükről és változtatni azon, mert azzal hogy egész nap próbálják ránk erőltetni a vallásukat szórópapírokkal, azzal az embereket idegesítik fel, mondjuk én végig szoktam hallgatni őket, meg elfogadom a szórópapírjaikat, de csak azért, mert ha másra nem is jó, legalább gyújtosnak jó lesz.
2015. jan. 13. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!