Tényleg lehet, hogy Dobogókőn van egy tér-idő kapu?
Figyelt kérdés
Egy olyan ismerősöm mondta, aki kiskora óta észleli a szellemeket, meg minden hasonló természetfeletti dolgot, ő vette észre, de nem sokat mondott róla...nagyon érdekelne.2012. jún. 28. 01:48
11/14 anonim válasza:
Ne higgy azoknak akik azt állítják, hogy nincs.Én már többször is használtam. Azonban csak akkor látod, ha teljesen hiszel benne, de figyelmeztetlek, ha csak félig hiszel és úgy használod elveszhetsz az intergalaktikus tér-idő emigránsban.
12/14 anonim válasza:
Ha úgy használod, hogy csak 1/4 részt hiszel benne, akkor összeomlik a tér-idő-kontínuum és megsemmisül az egész univerzum, ami egy láncreakciót indíthat el szerencsétlenebb esetben, amely az egész multiverzumot magával rántja! Kérlek ne használd!
14/14 anonim válasza:
persze hogy van.múltkor ott sétáltam aztán egyszer csak úgy a semmiből előkerültek a goaudok és megtámadtak.ne tudd meg mekkora csatát vívtam velük amire békén hagytak...!
most úgy őszintén!
te vagy nagyon fiatal és hiszékeny vagy,vagy egyszerűen nagyon sötét!szerinted van ilyen kapu amin lehet össze vissza közlekedni?akkor miért nem leptek még el minket mindenféle undorító fénnyel lövöldöző lények? vagy mi az oka annak,hogy még soha nem hallott senki erről a kapuról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!