Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tényleg létezik a szerelmi...

Tényleg létezik a szerelmi kötés sikert hoz?

Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy könyvet az unokatesomtól (Schmidtné Dr.Holló Erzsébet írta,Boszorkány iskola)Ő nem foglalkozott vele csak pár éve megvette,nekem van egy ellenségem...elkezdtem olvasgatni a könyvet és lehet olyan szertartást csinálni ahol a felsőbb erők segítségét lehet kérni ha valami kérésem ,kívánságom van,én csináltam kértem is ,azt kértem hogy az a bizonyos ellenségem kínok közt haljon meg!Ezt követően egy hónappal rá (pár napja)egy ismerösőm felhívott hogy az illető (20éves sportos teljes egészséges lány)vagyis az ellenségem hirtelen agyvérzést kapott ,megállapították az orvosok,hogy szívproblémái is vannak,jelenleg kómában van,tehát ebben már hiszek,ez nem lehet véletlen,pont most...és eddig semmi baja nem volt!De most szerelmi kötést fogok csinálni ami a könyvben le van írva ,szeretnék megkapni egy férfit de örökre ,a könyvben le van írva természetesen nagyon veszélyes és utána meg is ölhet az illető ha elakarom hagyni ,csak megszeretném kérdezni akinek volt már szerelmi kötéssel kapcsolatos élménye az írjon,a szerelmi kötés is valóban létezik,a könyvben az van írva nem mindegy mikor csinálom a legközelebbi időpont amikor meglehet csinálni a szertartást julius 20.-a péntek!írjatok véleményt a szerelmi kötésről köszi Szandi
2012. jún. 24. 08:28
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Rendben,én hiszek abban amit látok,ami sikerül...más emberek ilyen véleménye nem érdekel ,mert én tényleg hiszek benne hogy miattam történt...bár lehet véletlen de mivel sok minden azóta bejött és úgy érzem nem rajtam múlt..hanem amiket csináltam szertartásokon,ezért hiszek benne!
2012. júl. 2. 12:29
 22/26 bleed ***** válasza:
21%

igen léteznek ezek a dolgok... de amit adsz azt kapsz.. minden visszaüt idővel.. persze nem feltétlenül arra gondolj hogy na a szomszédnak meghalt 3 tehene akkor nekem is

hanem más formába..

ha nem jo dolgokra használod akkor veled is nem jó dolgok fognak történni

szerelmi kötés van.... de ha másokat megkötsz magadat is megkötöd.. és ha elszeretik.. vagy nem oylan mint vártad és nem tudod levakarni ezek is visszaütnek .inkább kérd mint követeld.. a dolgokat..

szia

2013. ápr. 15. 20:29
 23/26 anonim ***** válasza:
55%
Én is szerelmi kötést akarok csináltatni
2015. dec. 6. 21:51
 24/26 bleed ***** válasza:
csinálhatod.. de csalodni fogsz.. vagy nem olyan lesz ..az a valaki vagy pedig semmi eredménye nem lesz és méginkább megszállott leszel az elengedést is meg kell tanulni :d
2015. dec. 8. 15:57
 25/26 Tom Benko ***** válasza:
@23: Inkább zoknikötést csináltass. Olyan van.
2015. dec. 8. 21:46
 26/26 ildi81 válasza:
En is csinaltattam elkereredetsegemben 3 is. Annak ellenere h en hiszek az ezoteriaban de Semmi nem törtent. Ankara, Frabato Meg megy .....
2017. máj. 8. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!