Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tényleg létezik a szerelmi...

Tényleg létezik a szerelmi kötés sikert hoz?

Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy könyvet az unokatesomtól (Schmidtné Dr.Holló Erzsébet írta,Boszorkány iskola)Ő nem foglalkozott vele csak pár éve megvette,nekem van egy ellenségem...elkezdtem olvasgatni a könyvet és lehet olyan szertartást csinálni ahol a felsőbb erők segítségét lehet kérni ha valami kérésem ,kívánságom van,én csináltam kértem is ,azt kértem hogy az a bizonyos ellenségem kínok közt haljon meg!Ezt követően egy hónappal rá (pár napja)egy ismerösőm felhívott hogy az illető (20éves sportos teljes egészséges lány)vagyis az ellenségem hirtelen agyvérzést kapott ,megállapították az orvosok,hogy szívproblémái is vannak,jelenleg kómában van,tehát ebben már hiszek,ez nem lehet véletlen,pont most...és eddig semmi baja nem volt!De most szerelmi kötést fogok csinálni ami a könyvben le van írva ,szeretnék megkapni egy férfit de örökre ,a könyvben le van írva természetesen nagyon veszélyes és utána meg is ölhet az illető ha elakarom hagyni ,csak megszeretném kérdezni akinek volt már szerelmi kötéssel kapcsolatos élménye az írjon,a szerelmi kötés is valóban létezik,a könyvben az van írva nem mindegy mikor csinálom a legközelebbi időpont amikor meglehet csinálni a szertartást julius 20.-a péntek!írjatok véleményt a szerelmi kötésről köszi Szandi
2012. jún. 24. 08:28
1 2 3
 11/26 Tom Benko ***** válasza:

"sok embernek kiveti és sokan mondták is valóban igaz amit jósol"

Nos, mi ez, ha nem hazugság?! Aki meg elhiszi, az tudatlan.

2012. jún. 25. 19:43
 12/26 anonim ***** válasza:
2012. jún. 26. 01:55
 13/26 A kérdező kommentje:
Hát akkor hazudik,de mégis mindig kérik vesse ki és anyám pénzt sem kér érte...miért hazudna!?amúgy pedig akkor miért kérik hogy vesse ki újból..és mondják tényleg rosszabb lett a párkapcsolatom,tényleg kaptam egy jó hírt stb stb!
2012. jún. 26. 07:44
 14/26 A kérdező kommentje:
Hallgattam ezt a videot de nem érdekel,én abban hiszek amit átélek,amit látok,én sem akarom senkinek bemesélni hogy 100% bejön a fekete mágia vagy a jóslás.Én csak azt mondtam el amiben hiszek pl ugye az ellenségemmel kapcsolatban.De ha valaki azt mondaná megerőszakolta egy UFO nem hinném el de lehet,hogy igaz.Ki tudja!?Nem kell egyből bolondnak nézni egy embert aki olyan élményt mesél el ami szinte lehetetlen vagy mert mi nem éltük át,miért kell akkor már kiröhögni,elmebetegnek nézni?Ha meg te nem hiszel benne,foglalkozz mással!Nem értem miért pazarolod az időd erre,olyasmi ami engem nem érdekel,nem foglalkozom vele.
2012. jún. 26. 07:56
 15/26 Tom Benko ***** válasza:

@13: Mert már belekerültek a gettóba, éppen helyezkednek. Nem sokára már ők is kártyát fognak vetni, meg észt messzire el. Aki pedig veti, annak pedig kell, hogy csinálja, mert így biztosítja a pozícióját a gettóban.

Bejött? Tényleg? Vagy csak a fiók-effektus munkált, meg az elég általános és ködös fogalmazás? Esetleg még önbeteljesítő jóslat is volt? Tesztelte egyáltalán valaki _korrektül_, hogy működik-e valamilyen "képessége"?

2012. jún. 27. 19:36
 16/26 A kérdező kommentje:
uhh na jó,te már sok vagy nekem...
2012. jún. 27. 20:45
 17/26 Tom Benko ***** válasza:
Jellemző, amint a vizsgálhatóságra kerül a szó, azonnal menekültök... :( Pedig komolyan, legalább Randi 1MUSD-jét jó lenne elnyerni. Vagy egy Nobel-díjat!
2012. jún. 28. 14:00
 18/26 A kérdező kommentje:
:-)nem érdekel amiket írsz...
2012. jún. 29. 09:11
 19/26 anonim ***** válasza:
43%
egy idobe én is akrtam csináltatni, aztán meggondoltam , mert féltem a kovetkezményektol...de én hiszem, hogy mukodik.
2012. jún. 29. 14:19
 20/26 anonim ***** válasza:
19%

Hazudsz. Bemásolom ide, amit az előbb írtam le egy másik kérdéshez:

Két ember közötti mágikus (mert ez már mágia) kötés feltétele, hogy mindkettő kívánja (ezért is nem lehet szerelmi kötést csinálni, mert ha mindkét fél kívánná, akkor már nem lenne szükség rá. ilyen kétirányú kötés pl. a telepátia), vagy hogy az egyik fél nagyságrendileg magasabb spirituális szinten álljon, mint a másik. Ez utóbbi állapot sajnos nem áll fenn senkinél, aki szerelmi kötést akar csinálni. Egyébként ehhez pedig szükség lenne megfelelő energiahordozóra amit az illető mágus átalakít, aminek szükségszerűen egy élő dolognak kell lennie, ez esetben ráadásul magasabb rendű élőlénynek, ami képes érzelmek átélésére is (ami egyébként büntetendő). ÉS még ez sem szerelem lenne, csak kutyaszerű ragaszkodás.

Magasabb erők segítségét pedig kétlem hogy bármikor is igénybe vehetted volna, mivel ők nem segítenek neked csak azért, mert kéred. Gondolj bele. Miért segítenének neked megölni valakit, amikor az illető élni szeretne? Miért előrevalóbb a te kívánságod, mint az övé? Arról pedig már nem is beszélek, hogy magasabb erők igénybevétele nélkül (akik mégegyszer mondom, nem teljesítenek pitiáner kívánságokat) hány évtizedig kellene elmélyülten tanulmányoznod a mágiát, hogy ilyen átkot róhass valakire.

Végül pedig vannak olyan körök, ahol igen nagy feltűnést keltene, ha ilyesmit hajtanál végre sikeresen 0 tudással pusztán egy ilyen-olyan könyv segítségével (ugyanis a wicca hitvilágon alapuló praktikák és rítusok egytől egyig baromságok, az egyes szertartások részei önmaguknak mondanak ellent).

Szóval azon túl hogy kétlem hogy eddig bármi eredményed is volt mágia terén, óvva intelek attól, hogy szerelmi kötést próbálj létrehozni. Csak az időd fecsérelnéd. Ha viszont érdekel a mágia, javaslom hogy ne ilyen felszínesen foglalkozz vele, és keress fel valakit, aki a wiccás baromságok fölött áll (fényévekkel).

2012. jún. 30. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!