Hogyan tudom az okkultizmus mágia meg egyéb boszorkányság által kideríteni, hogy az a nő mit érez irántam?
Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 20:15
11/14 anonim válasza:
Hidd el a legfélénkebb nő ,vagy férfi is a másik nem felé egyértelmű jeleket ad affelöl,hogy csak barátkozni akar ,vagy netán több is lehet belőle !
Úgy tűnik nem vagy elég figyelmes,vagy nem tudod a jeleket értelmezni !
Hozd helyzetbe valahogy és figyelj oda ,ne csak arra amit mond ,hanem a testbeszédére közben ,az arcára,szemére-sokat elárul.
Írj le egy szituációt.
12/14 anonim válasza:
Szia
Írj privátot én tudok neked segíteni de egy pár információra szükségem lesz ha kell a segítségem ezt írd privátba : Szia ! szeretném ha jósolnál nekem ! Én ebből tudni fogom mit akarsz aztán le írom milyen adatok kellenek . és utána egy számisztikai módszerrel megállapítom hogy a nő érez irántad-e valamit !
13/14 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb megkérdezni tőle? Vagy félsz?
14/14 anonim válasza:
Ja, sok csicska szkeptikus itt baksza anjukáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!