Könyveket keresnék amelyek a mágia alkalmazásával foglalkoznak, milyenek vannak?
Magia = gondolat!
Elso lepesben kezdj el meditalni, ha mar egy egy kepet ki tudsz 5-10 percig tartani anelkul h masra gondolnal. Akkor minden ^varazslatod^ mukodni fog.
Ezeregyedszer is leirom. Ha szerinted a magiat meglehetne precizen tanulni konyvekkbol akkor mirt adnak oda neked ezt a tudast 2-3000 ft ert???? Ilyen hulye en se lennek..
Innen lehet szemezgetni, jó olvasgatást de ha ügyes vagy és ami érdekel a neten is fenn van magyarul online letölthető formában én is így szereztem meg az összeset.
Vigyázz, mert sok könyv elég veszélyes. Amúgy Arthur E. Powell könyveit ajánlom, de azt nem kezdő szinten. Én Franz Bardon könyvéből tanultam a kezdeteknél, illetve Spirituális Sátánizmust. Ezeket még most is. Pedig... nem mintha olyan túl fejlett lennék, de azért haladok :)
Ha gondolod, írj privátot.
Üdv: Zoltán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!