Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Könyveket keresnék amelyek a...

Könyveket keresnék amelyek a mágia alkalmazásával foglalkoznak, milyenek vannak?

Figyelt kérdés
Linkeket szeretnék....

2012. máj. 8. 14:29
 1/4 Diavolino44 ***** válasza:

Magia = gondolat!

Elso lepesben kezdj el meditalni, ha mar egy egy kepet ki tudsz 5-10 percig tartani anelkul h masra gondolnal. Akkor minden ^varazslatod^ mukodni fog.

Ezeregyedszer is leirom. Ha szerinted a magiat meglehetne precizen tanulni konyvekkbol akkor mirt adnak oda neked ezt a tudast 2-3000 ft ert???? Ilyen hulye en se lennek..

2012. máj. 8. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Innen lehet szemezgetni, jó olvasgatást de ha ügyes vagy és ami érdekel a neten is fenn van magyarul online letölthető formában én is így szereztem meg az összeset.

2012. máj. 8. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Vigyázz, mert sok könyv elég veszélyes. Amúgy Arthur E. Powell könyveit ajánlom, de azt nem kezdő szinten. Én Franz Bardon könyvéből tanultam a kezdeteknél, illetve Spirituális Sátánizmust. Ezeket még most is. Pedig... nem mintha olyan túl fejlett lennék, de azért haladok :)

Ha gondolod, írj privátot.

Üdv: Zoltán

2012. máj. 10. 23:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Van egy nagy rakat wicca könyv, amik gyakorlati dolgokkal foglalkoznak, csak kérdés van e gusztusod olyan dolgokat csinálni amiket ők pl fehér mágia néven emlegetnek, van egy másik csoport, ami a gazdagodjunk meg, és legyünk sikeresek blablabla stílusú könyvek, amikre ugyanaz érvényes mint a wiccás könyvekre, aztán van a hermit kiadó, akik jó dolgokat adnak ki, csak elméleti szinten, nem gyakorlatban. És van a fennmaradt pár szórványos könyv, pl az előzőekben említett franz bardon, avagy eliphas lévi. Wictor charon-t is emlegetik, ezek mind adnak gyakorlati útmutatókat, a kérdés az hogy jó ötlet e gyakorolni azt amit leírtak. Szóval a látszólag nagy választék valójában nagyon nagyon szűk. De ha például a shao-lin technikákat mágiának veszed, arról két éve jött ki egy nagyon jó sorozat, elmélettel, és gyakorlattal. Nem a harcművészeti, hanem a qi-gong ágazattal kapcsolatos. Tehát a szellemi oldalt ismerteti inkább, mint a fizikai, harci formákat.
2012. máj. 20. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!