Tudtok példákat mondani vérmágiára?
Vérszerződés például tipikus vérmágia.
A véreddel aláírt fogadalom, megszegése esetén visszaszáll rád.
A vér az élet, és az energia. Véreddel megkent tárgyak hordozzák az erőidet (de ha magad mellett tartod őket, egy idő után akkor is átveszik a rezgéseidet).
Vérmágia: nagyon ősi, okkult dologról van szó. Fő szerepet játszott például a nácik okkult ezotériájában (vérzászló stb.), valamint a zsidók Bibliája is dugig van vele.
Az „isteneket) vérrel hívták (a vérben lévő életszellemmel táplálták).
Aleister Crowley is sokat foglalkozott ilyesmivel.
Jézus: „ha nem isszátok az én véremet és nem eszitek az én húsomat...“ - ezt állítólag szó szerint kell érteni :
„akiknek van asztráltestük, azok a vérrítus (=úrvacsora / vérszerződés) során egy olyan kapcsolatot alakítanak ki egymással, amivel el tudják egymást érni a későbbiekben is“.
stb.
Vér: = „titokzatos rózsa“ = „titok rózsája“ = „rózsa a kereszten“ = „szent grál“.
Ezek a kifejezések mind a vér egy minőségére (egy vértípusra ?) utalnak.
Jézus: „ha nem isszátok az én véremet és nem eszitek az én húsomat...“ - ezt állítólag szó szerint kell érteni :
„akiknek van asztráltestük, azok a vérrítus (=úrvacsora / vérszerződés) során egy olyan kapcsolatot alakítanak ki egymással, amivel el tudják egymást érni a későbbiekben is“.
Ez a tanítványok beavatásának VALÓS rítusa.
A mai "keresztény" ember: egy "külső kört alkot (annak tagja),
a valós misztériumba nem avatják be.
A valós misztérium MINDIG egy szűk kör misztériuma.
(Talán az "ősi vámpírokhoz" is kapcsolhatók az ilyen jelenségek.)
(Ősi vámpíristenek stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!