Átadhat egy muszlim nő gonoszságot az életemre?
Figyelt kérdés
Egy muszlim boltban vettem cipőt.Tönkrement,reklamálni mentem,aztán úgy megsajnált,kicserélte és adott egy kis ajándékot.
Megölelt és az arcom megsimogatva a szemembe nézett.Aranyos volt nagyon,de félek,hogy megátkozott.
Megmostam már a kezem és arcom.
Komoly válaszokat várom.
Ha megátkozott ,akkor mit tehetek ellene?
2012. ápr. 25. 13:28
1/13 /Anita_'94/ válasza:
Ajánlom figyelmedbe Stephen King, Sorvadj el! című könyvét. Csináltak belőle filmet is, de a könyv jobb. Abban benne van, hogy kell levetetni az átkot...
2/13 anonim válasza:
Ez hülyeség, nem csinált veled semmit sem, beképzeled csak, az átok amúgy is dupla erősen visszaszáll az átok küldőjére.
3/13 anonim válasza:
Hát, sok férfi álmodozok hasonló átokról, de nem kapja meg.
Kedves, helyes nő, simogat. Aranyos hozzád, te meg csúnyákat gondolsz róla. Nagyon szomorú lenne, ha megtudná.
4/13 anonim válasza:
MÁR MEGINT!!!
A muszlim = gonosz???
Könyörgöm! Agymosott, amerikai filmeken felnőtt emberek! Nyissátok már ki a szemeteket!!!
5/13 anonim válasza:
Igyál szenteltvizet vagy szólj a piócás embernek. :D
6/13 anonim válasza:
A muszlimok nem gonoszak, csak a legtöbbjük vallási fanatikus.
7/13 anonim válasza:
Nem hinném , hogy megátkozott,a muszlimok nagyon kedvesek általában az idegenekkel.Sokszor előfordul,hogy szinte teljesen ismeretlen embereket is meghívnak az otthonukba.Ebben semmi rossz szándékuk nincs általában,ilyen a kultúrájuk.
8/13 anonim válasza:
Nem. Örülj neki, hogy kicserélte a cipőt, és még kedves is volt. Mi lenne, ha te is megpróbálnál az lenni? Neked hogy esne, ha kedveskednél valakinek, az meg mosogatná magát, hogy jáj, megátkoztad?
9/13 anonim válasza:
Mivel meg soha nem volt reszed szeretetben, igy megdobbentett ez az eset, pedig hidd el, hogy a holgy teljesen termeszetesen jart el! EGyutterzett veled, igy inkabb kicserelte a cipot, es ajandekot is kaptal, biztos vagyok benne, hogy Allah aldasat kerte rad, amikor a szemedbe nezett, mivel van ilyen szokasuk. Evtizedek ota elek koztuk, tehat ismerem a szokasukat, ez a fajta szokas nem rossz iranyu. TEhat inkabb halaval kellene ra gondolnod, nem haraggal, hiszen semmit nem kovetett el ellned.
10/13 anonim válasza:
A klasszikus muszlim tudósok szerint az elő embereket megátkozni (lánet) tiltott dolog. Biztos nem átkozott meg, mert az nagy bűn az iszlám szerint (és bevett gyakorlat a "szeretet vallásában").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!