Valaki esetleg hallott Kluták Rozi főpapnőről?
Komoly problemaval fordultam az allitolagos "fopapnohoz".szerelmi ugyben meg penz ugyi dolgokban, kulfoldon dolgozom igerte mindent megold nagyon sok penzt csalt ki folyamataban tolem meg a baratnomtol is. Folyamatosan jarni kellet hoza havonta es Nagyon sokat kert a szolgaltatasaiert de mindvegig hazudott. Mert semmmit sem oldott meg.
Az ugyem meg sokkal bonyolultabb lett. ilyen gyertya olyan mondoka...wodoo baba
Szerintem kozonseges egyszeru cs@lo megelhetesi jos. Aki szerintem atvagja azembereket! ja meg skrizofren isten kesik de nem felejt..mindenfelefvel megfenyegetet minket nem ertem hogy nevezheti magat nagymagusnak meg fopapnonek nincs a kepen bor egyszeru cs@lo akit jol manadzserli magat de tudtomal nem sokaig... remelem tudtam segiteni mindenkinek
Kedves utolsó!
Azt hogy érted, hogy téged megfenyegetett?
És azt, hogy nem sokáig csinálja már?
Szia miri7!
Az általad leírottakhoz lenne hozzáfűzni valóm.
Sajnálom,hogy belefutottál egy pénzlehúzósba. Miért nem figyeltél a saját lelked jelzéseire biztos szinte ’’ordibál,, jelek voltak körülötted ,hogy figyelj oda !
Hogy eset rá a választás? Azt szokták mondani a fekete és a fehér mágia között csak a szándék a különbség. Szerintem a kettő között egy borotva élnél is vékonyabb a határ.
Minden fajta mágiának karmikus következményei vannak.
Ha wodoo babát használtál Te is behúztál magadnak negatív karmát !
A szerelmi kötés fekete mágia,pénz vonzó mágia fekete mágia.
Amit kimondasz,megcselekszel,gondolsz,érzel az visszatér hozzád ,mint a bumeráng.
’’Nagy mágusok,, azzal nyugtatják magukat ,hogy különböző technikákkal mágia után letisztítják magukat mondván mentesülnek a következményektől-EZ NEM IGY VAN !!!
Kedves miri7 nem kell semmit tenned, még dühösnek sem kell lenned erre a csalóra ,hiszen csak azt lehet átverni ,aki hagyja magát!Minden negatív érzés,gondolat amit más iránt táplálsz magadban –azzal csak magadnak ártasz !
Hidd el az adok-kapok, a karma törvénye Isten törvénye,a kozmikus kiegyenlítődés működik.
Nincs a földön sem sehol,semmilyen szférában,dimenzióban, ahová elbújhatna a következmények elöl –VISSZA KAPJA KAMATOSTÚL !!!
Isten az egyetlen akinél a számlák sosem maradnak kifizetetlenek !
Sajnos az egyház, a háttérhatalom, magukat spirituális sátánistáknak mondók nagyon elferdítették lejáratták Istent,Jézust. Nem kell templomba járónak lenned,ahhoz,hogy egy spirituális jó úton járj. Elérd a földi égi bőséget. Ahhoz hogy kifizesd a számláidat,gyereket felnevelj pénz kell,de nem mindegy milyen úton éred el.
Keresgélj meglesz a problémáidra a megoldás !
UI:esetleg a topikot indító,nem maga Kluták Rozi?.......
SZia kedves utolsó!
Nem vagyok ő. Érdeklődtem. Én is hiszek ilyenben. Ezért. Most ilyenkor mi van? Én lehet, tényleg teljesen naiv vagyok. De úgy gondolom, nem lehet valaki főpapnő csak úgy, hogy semmit sem tud, ahogy írjátok.
15:51:
főpapnő bazzeg...
Én meg mostantól Felséges Atyaúristennek nevezem magam.
Te meg nyilván elhiszed, hogy tényleg az vagyok. -.-"
Hello!
Keress rá a "Magyar Spirituális Okkult Szövetség"-re a google-ben, aminek az állítólagos "főpapnője", kizárólag az ő oldalain szerepel ez a szövetség. Talán nem is létezik, csak kitalálta a hölgyemény?
Egyébként pénzéhes, nulla tudással, aztán meg rád fogja, ha nem jön össze, hogy Te voltál a negatív. Összevissza keveri a neveket, ha elmész hozzá, hogy szeretnéd, ha Ödönnel kötne össze, akkor lehet, hogy a végén Alfonzot kapod meg! :-) Persze, mivel nem is ismeri a technikákat, csak elhiteti, hogy igen, így tök mindegy, úgyse köt össze senkivel, sőt, ha a "tanácsait" megfogadod, még szakít is veled a párod! ;-)
A pénzmágiát viszont jól csinálja, hiszen nagyon sokan fizetnek neki, tehát ő bevonzza a pénzt, Te meg kiadod, ha neki adod! ;-)
sziasztok!
En a napokban hívtam fel es kertem volnaa töle egy szerelmi erösitest! erre ö azt mondta nagyon szivessen megcsinalja 800 euroert!!!
ki tudja ezt vki fizetni? mert en nem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!