Mi lehetett ez, mit lehet vele elérni pontosan? Jó úton járok?
Tiszteletem!
Igazából az erősen lekorlátozott információ áramlás, és az evolúciós butítás miatt nem nagyon van rá lehetőséged, hogy komolyabb előrelépéseket érjél el úgy ahogy szeretnél. Egy dolog van, amit igazán képes lehetsz kezelni az pedig a tudás.
A harmadik szem kinyitása közel nem elég ahhoz, hogy lásson szó szerint mindent az ember. Szóval ne álmodozz arról, hogy amint kinyitod repkedő áttetsző alakokat fogsz látni. Ha ki is nyitod úgy fogalmaznék nem tudod mit kellene látnod.
Ha éreztél már olyat, mintha nyomnák a homlokodat, akkor jártál sikeresen a harmadik szem kinyitásával.
Kedves kérdező!
Jézus Krisztus csak a legfontosabb dolgokról beszélt tanításának 3 éve alatt. Ezért nemigazán részletezte a reinkarnáció tanát, mert ha valaki fizikai testében lelkileg újjászületik, többé nem kell a Földre leszületnie (és ez a lényeg).
A korai kereszténység idején az emberek még tudtak a lélek korábbi létezéséről, mint ahogy azt a nagy korakeresztény tanító Origenész hirdette. Azonban ezt a tanítást elutasították a 6. században a konstantinápolyi zsinaton - és ezzel együtt a reinkarnáció igazságát is, ami egyébként megtalálható olyan korakeresztény írásokban, amelyeket nem vettek be a biblia hivatalos evangéliumai közé. Az újraszületésbe vetett hit olyan ősi mint az emberiség. Megtalálható minden kulturkörben - egyáltalán nem csak keleten, mint ahogyan azt sokan gondolják.
Természetesen a harmadik szem csak egy metafora. Valójában a harmadik szemnek nincs a testen semmiféle meghatározott helye, az agyban viszont a tobozmirigy a két szemüregünk között-mögött van.
És nem azt mondtam, hogy Krisztus nyitja fel a harm. szemet, ő csak oltalmaz spirituális gyakorlataink alatt a negatív entitásoktól.
14-es: Boldogok, akik éheznek és szomjaznak az igazságra... Nekem Krisztus a főnököm, hidd el, ő az egyedüli biztos pont az egész Univerzumban, nem Kryon, Drunvalo, Szűz Mária, Földanya, se nem a szentek, Buddha, Zaratusztra, se nem a bukott angyalok, Azazel, Lucifer, Asterte... Ő Isten fia, nála nincs jobb vezető. A Mindenható őt választotta ki teremtményei közül, ő a felkent=messiás=kiválasztott. Erről nem csak a Bibliában, hanem Énok könyvében is olvashatsz. Én is kereső voltam, míg nem kezdtem átformálni gondolkodásom krisztusivá. Ajánlom neked Jézusnak jelenkori médiumi közléseit, Dombi Ferenc atya HANG-közléseit. Itt van egy sereg érdekes kérdés, amire Jézus választ adott: www.hang-osszefoglaloja.eoldal.hu Persze már vannak hamis krisztusok, akik a legigazabbakat is megtévesztik. De azt, hogy mi igaz és mi hamis, Jézus evangéliumai alapján lehet felismerni.
Hogy miért pont Melkizédek? Pár hete reggel úgy keltem fel, hogy ez a szó járt a fejemben. Azóta is ez járt a fejemben. A melkizédek egy papi rend, ami az egész univerzumban tevékenykedik. Az ószövetségben is van egyről szó, aki áldozatot mutat be az Úrnak, mielőtt a héberek beköltöznek Kánaánba, ill. Drunvalo is így nevezi magát.
Kérdező: Mint már mondtam, az, hogy mi az igaz krisztusilag, Jézus evangéliumainak szellemiségével lehet meglátni. Ha hasonló az evangéliumi szellemiséghez, akkor igaz lehet.
Mindent vizsgáljatok meg, ami jó, tartsátok meg. 1 Tessz 5:21
ברוך אתה ה’ א-להינו מלך העולם שהחיינו וקיימנו
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!