Miért adja el a lelkét a sátánnak minden Hollywoodi?
pózerek ;)
A kézfogások, és a szerinted sátánista jelképek legtöbbje minden feketemágiától távol is, a mágia részeként léteznek.
Amik pedig tényleg vad és durva dolognak tűnnek, azok a reklámkampány részei, mert ez az eladható egy olyan társadalomban, ami bigottan vallásos, mert itt ez a lázadás és menőség jelképe egy igen széles rétegben, a rockereknél pl alapvető kelléktár.
Madonna a hírek szerint kabballista, bár ebben sem vagyok biztos, így ez a sátános dolog, ha a kabbalát igaznak fogadjuk el, máris megbukott.
Mindenesetre jó zenehallgatást:
Én azt értem, hogy van ilyen sátánista meg olyan sátáista szekta és az nem ugyanaz, de a földön minden Hollywoodi meg politikus eladta a lelkét és ha meghalnak és a pokolra kerülnek, akkor nem lehet azt mondani, hogy jah és a La Velly féle szektának passzoltal el a lelkemet és azok a mennybe jutnak, hanem mennek a pokolba szenvedni.
Rossz a logikád.
Nem a sztárok adják el a lelküket, hanem a névtelen senkik, vagy a sztárkezdemények, akik már belekóstoltak a feltörekvés reménytelenségébe. És pontosan ezért adják elRossz a logikád.
Nem a sztárok adják el a lelküket, hanem a névtelen senkik, vagy a sztárkezdemények, akik már belekóstoltak a feltörekvés reménytelenségébe. És pontosan ezért adják el, azért az életért, ami az "A" listás celebeknek jár.
Ha így is -úgy is van esély pokolra kerülni, akkor tökmindegy, bevállalják a poklot, de legalább Földi életükben a mennyországban éltek.
Ha meg meghal, ugyanazokkal a partiarcokkal fog a pokolban is csövezni, és jól kiröhögik egymást. :)
Kedves Kérdező!
Már a pokolban vannak. Mélyebbre nem igazán süllyedhetnek.
Ez itt a Pokol.
(Ez a Duál-Verzum, ahol minden szanaszét rezeg (előbb-utóbb).
Ők csak próbálnak megegyezni az "istennel".
Hatalmat, sikert és hosszú életet szeretnének kapni.
Ha (életet) szívnak (másokból) az Úrnak, akkor lassabban szívja ki őket.
Nekem van egy olyan gyanúm,hogy ezt csak bizonyos vallásos szekták találják ki,hogy távol tartsák a híveiket a "világtól",korlátozzák őket.
De ha tényleg igaz,akkor egyszerűen csak degenerált amerikaiak.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!