Ti hogy készítitek el a saját Árnak Könyveteket?
Figyelt kérdés
Milyen vastagra? És boltban veszitek meg( üres könyv)? Szerintetek az jó ha a borítóját agyagból csinálom?2012. márc. 19. 12:13
1/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen könyv. Ne mutogasd majd. Szerintem elég egy rendes kötésű, bőr vagy papír. Az elejét (és ha lehet), a hátulját "díszítsd ki". 1-1 pentagramma. Elég, ha te tudod, hogy milyen, és ha lehet, olyan helyen tárold, ahol nem sokan látják. Nem szerencsés, ha ilyenbe beleolvasgatnak. A legjobb, ha amikor használod, selyemkendőbe rakod. Sok sikert!
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)Oké:)
2012. márc. 19. 16:49
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
Én is elfogadnék egy ilyet, jól néz ki:)
De az ára.................:)
2012. márc. 20. 19:57
5/10 anonim válasza:
szerelmi kötésre tudsz módszert?
6/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem.......:(..............még nem vagyok olyan jártas ebben a dologban..............
2012. márc. 21. 18:07
7/10 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló. Meg ne próbálj szerelmi kötést "varázsolni",mert nem lesz jó vége! A te érdekedbe mondom.
Üdv.
9/10 anonim válasza:
Google a barátod,kedves utolsó. ;D
10/10 anonim válasza:
Nem minden esetben helyes szerelmi kötést végezni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!