Milyen babonákat ismertek? És melyekben hisztek?
A könyv
COUÉ
Elméd gyógyító hatalma
Hátlapján:
Kedves Olvasó!
Ön egy páratlanul éártékes,már-már elveszettnek hitt természetgyógyász szakirodalmat tart a kezében. A világ első pozitív témájú kötetét.
E könyv írójától Couétól sokat tanult José Siélva,az agykontroll kidolgozója és Schulrz professzor,az autógén tréning atyja is. Coué: Elméd gyógyító hatalmac.könyve tehát alapvető forrás. A pozitív gondolkodás tudományának és a lélek erejével való gyógyításnak a kiindulópontja.
Az Elméd gyógyító hatalma c.könyvet kifejezetten ajánljuk mindazoknak,akik Coué hiteles és elismert módszerével kivánják kezelésüket kiegészíteni az alábbi betegségek kapcsán: reuma,asztma,bénulás,dadogás,fekélyek,daganatok,szemproblémák,emésztőszervi bajok,szívproblémák,bőrelváltozások; lelki problémák terén: búskomorság,kedvetlenség,hitvesztettség,szorongás kishitűség.
"Tisztelettel és hálával gondolokDr.Couéra mert felbecsülhetetlen értékű számomra amit tőle tanultam."
José Silva
"Coué szuggessziós módszerével minden szervünk egészségi állapota befolyásolható."
Dr. Paul Joire
a Societé Universelle d'Etudes Psychqes elnöke
A könyv szakmai bevezetőjét Szabó Lajos atya,lazarista missziós pap írta,aki sok,szinte menthetetlen betegnek adta vissza életét a természetes gyógymódok és a Coué módszer alkalmazásával.
saját megjegyzésem: Olvasni ilyen építő irodalmat érdemes,s nem babonákat amik rombolnak. Tévedés hinni,hogy csak játék,mert hamarosan,mint reális rögzül.
Nem csak az a baj te Lenke - értetlenke -hogy könnyen valóra válhat,hanem,hogy megkötöz,károsan bafolyásol,negatív hitet csinál az emberben. Különben felölem játszhatsz az ördöggel amig el nem visz (legalább nem ártasz másoknak is.) Az első emberpár romlását is az okozta,hogy szóba állt a Sátánnal. Az is álcázta magát. Kígyó formát vett fel.Csak egy módon védekezhetsz az ördög ellen. Ha nem állsz szóba vele.
Én szóltam!
Velem történt nagyon régen: Nagyon rosszak voltak körülményeim,amit valaki előhozott. Mondtam: "Nem baj ezután majd jobb lesz" -"Tévedsz. A rossz után egy mégrosszabb jön." -Mondta kárörvendö röhögéssel ezt a babonát. Fentebb írtam : Ababona utálatos Isten előtt. Nos ez az ember nem csak utálatos lett előttem,de még gyűlöletes is.
Abban igazad van,hogy sok a babona és a babonás. Éppezért nem kell tudatni még azt is amiket nem tudnak. Van az életnek elég terhe,nem kell rátenni még egy lapáttal,vagy többel is
Válaszodat elolvasom. Részrmről a téma befejezve.
Sikeres másfelé fordulást kivánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!