Lehet hogy kicsit az én hibám is?
Figyelt kérdés
Az apám meg halt. Utáltam gyűlöltem minden amit csak ki lehet mondani. Mivel nagyon babonás család a miénk kicsit úgy érzem én is közre játszok a halálában. Ja azt ki hagytam hogy cigány vér is van bennünk szóval lényeg a babona. Egy-két hete el kezdtem vágni magam pengével és karcolni magam körző tűvel. Azt hiszem két napja lehetett hogy eléggé lent voltam a padlón és a kézfejem közepére bele véstem a "death" vagyis halál szót. Nem lehet hogy én is közre játszom a halálában már mint ezotérikus értelemben!?2012. febr. 17. 15:04
1/4 anonim válasza:
Nem, ezotérikus értelemben nem.Viszont felelős vagy másokért ne okozz nekik gondot azzal hogy kinozod magad...
2/4 anonim válasza:
Igaza van az elso valaszolonak! Abba kell hagynod hogy kinzod magad es ezaltal masokat is ! Az en apukam is nemreg halt meg! Kerestuk az ertelmetlen valaszokat hogy miert pont o! Nagyon hianyzik, de ha megtortent biztos volt valami oka! :(
Egy idezet ami elgondolkodtato!:
Feltöltő:
"Akit az istenek szeretnek, fiatalon hal meg."
Menandrosz
:(
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Anyukám észre vette a karcolást és jól le kiabálta a fejem. Am apukámmal kapcsolatban én meg mondom őszintén örülök hogy meghalt. Sose szerettem. Mindig csak a bajt hozta ránk. Én vagyok az egyetlen a családban aki sírás nélkül volt itthon. De most anyukám attól fél hogy mivel én akarok menni suliba ott fog ki törni rajtam de tuti hogy nem fogok sírni. SOHA
2012. febr. 18. 15:07
4/4 anonim válasza:
Most megmondom neked, spirituális és ezoterikus téren semmilyen ember nem képes a más halálát elő idézni. Nincs egyetlen embernek sem olyan hatalma amivel ilyesmire képes lenne.
Viselkedési kultúrádon meg jó lenne igazítani, mert téged meg az fog sírba vinni.
Egyébként amiket csinálsz, az a gyerekes utánzása, amit a nagyok csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!