Az jelent valamit ha a jobb pupillámat nagyobbra ki tudom tágítani mint a balt, csak úgy?
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 00:49
1/10 anonim válasza:
Tisztelt Xy Úr/Asszony!
Örömmel értesítjük, hogy Ön felvételt nyert a Roxfort Boszorkány-és Varázslóképző Szakiskolába! Kérjük, amennyiben a helyre igényt tart, augusztus 30-án jelenjen meg a King's Cross pályaudvar 9 és 3/4. vágánynál, majd szálljon fel a Roxfort Expresszre!
További kellemes szünetet,
Albus Dumbledore
2/10 A kérdező kommentje:
nem volt jó poén nem nevettem, legalább vicces lett volna...
2012. febr. 4. 16:17
3/10 anonim válasza:
Kezdetleges Heterokomiai valtozasok mennek vegbe a genologiai setjeidben,de ne aggodj nem jelent semmi fele veszelyt!
4/10 anonim válasza:
lehet,hogy az egyik szemed rosszabb ,mint a másik..ne haragudj amit kérdezek most drog-ot ugye nem szedsz mert az is furcsára csinálhatja a pupilládat
5/10 anonim válasza:
Uccsó válaszban van egy jó kérdés is. Gondolkodj el rajta. De ha nem drogoztál akkor az sem lenne baj ha megnézetnéd egy szemészorvossal. Komoly probléma tünete is lehet. Semmi ezo csak biológia. Nézesd meg kérlek.
6/10 A kérdező kommentje:
nem drogoztam. ez az hogy tudom irányítani nem magától olyan.
2012. febr. 8. 10:18
7/10 anonim válasza:
Lehet hogy megszállt egy démon .
8/10 anonim válasza:
Lehet hogy te egy félresikerült klón vagy és most atomjaidra fogsz hullani.
9/10 A kérdező kommentje:
én is gondoltam rá hogy van bennem démoni rész.höhhhööhöhöhö:)
2012. febr. 11. 09:34
10/10 anonim válasza:
Én a szívverésemet tudom lelassítani 34 re(átlag 72). És megérzek dolgokat. Ha erőssen koncentrálok fel tudom forrósítani a tenyerem(arra gondolok, hogy lángol). Már sokan mondták hogy mennyire forró. Amit a pupilláddal tudsz csinálni az nem semmi! Az ember sokmindenre képes az akaraterejével. Csak sokan nincsenek ennek tudatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!