11/19 mimano válasza:
Semmi természet feletti nincs ebben. A lány azt képzel bele amit akar. Mi meg tudjuk, hogy nem szellem volt :)
12/19 Won válasza:
Lehet ez is az is. Én mellesleg írtam neki, megpróbálok itt unalmamban "segíteni" neki. Mi innen nem tudhatjuk, azt gondolunk, amit akarunk. De lehet, hogy kicsit túl közvetlen...
Üv.: Won
14/19 anonim válasza:
úristen, de buta ez a lány :D
annyira AKAR valami paranormálisat tapasztalni, hogy minden kis semmiségbe azt magyarázza bele. kopogást hall. vagy éjjel kis zajokat. hát ha direkt ezt figyeli, fogja is hallani, minden szarságot felnagyít a paranoiás agya. lát egy árnyékot a félhomályban!!! EZ MÁR TÖBB A SOKNÁL, ezt már én se tudom hova tenni. bááááázzzzeg!
15/19 anonim válasza:
(azthittem, legalább valami skizofrén lesz, aki mindenfélét hallucinál. de ez uncsi.)
16/19 Napkiraly válasza:
Nagyanyámnál is mindig becsapja a huzat a WC ajtót amikor nyitva hagyjuk az ablakot. Az ajtócsapódástól nem kell félni
17/19 Atlanta válasza:
A nyáron olvastam már hasonlót az hogy mit hall azt csak ott a helyszínen tudnám megmondani. Én is hallok sokféle zajt és a többségét ha nem tudnám mi okozza úgy azonosítanék ,hogy kopogás. A föld lapos és ezt egyesek még bizonyítgatták is. A tudatlanság okoz félelmet.
18/19 anonim válasza:
n azrt hiszek neki...
Nzztek meg,amit hozzászoltam azon az oldalon
19/19 anonim válasza:
szerintem csak a te véleményed számit és habár szentem minenki rájött mi a véleményed de azér nem irom ki szov fölöslege vot kiirni a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!