Egy sima emberlányból lehet boszi vagy vámpír? Ha igen, akkor hogyan?
Előttem válaszoló: Nem értem miért mondod, hogy nem viccesek ezek a hsz-ek! Hiszen még a kérdező is bevallotta, hogy jópáron nevetett! szerintem is viccesek voltak.
a kérdésre pedig: anyuci túl sok tvájlájtot olvasott neked, de ne keseredj el, a sárga házat pont ilyesfajta gyermekeknek találták ki! :) Sok sikert!
Igenen lehet boszi,Vámpír nem mert nem léteznek.
1.Lépés:A vicces kedvű gonosz bácsikat leszarod.
2.Lépés:Írom privátba.
Nejlonzacskót húzol a fejedre és elszámolsz százig.
10 éve is voltak hülyék, de akkoriban a 12 évesek kislányok nem akartak boszorkányok lenni.
Vámpír lehetsz, ha egy másik vámpír (pl a twilight főszereplője) megharapja a bokádat.
Hozzá se tudnak szagolni a mágiához...
Hát ja. Itt annyi varázstudó van a GYK-n, hogyhogy nem vittétek még el James Randi 1 millió dollárját?
Bárki elviheti, aki megismételhetően, megfelelő ellenőrzés mellett képes természetfeletti, vagy okkult képességet prezentálni. Hát tessék varázslók, vigye már el valaki!
Eddig mindenki felsült...
Egyszerű, ha majd a lányodat férjhez adod, az leszel.
Indok? Tapasztaltam, nekem is volt anyósom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!