Egy sima emberlányból lehet boszi vagy vámpír? Ha igen, akkor hogyan?
Figyelt kérdés
Válaszaitokat indokoljátok !2011. dec. 28. 21:26
21/46 anonim válasza:
Nem lehet. Aki muglinak születik, az is marad. :)
22/46 Napkiraly válasza:
El kell végezni egy okj tanfolyamot, mert az EU jogharmonizáció megköveteli
23/46 anonim válasza:
Elsőre gyakorold éjfélkor a seprűn lovaglást,hogy el tudj menni a boszorkány gyűlésekre.
25/46 anonim válasza:
Nyomtass ki egy képet és tedd ki az ágyadhoz.Helyezkedj és kényelmesen az ágyon a képpel szembe és kezdj el maszturbálni majd mondogasd közben hogy vámpír akarok lenni m vámpír akarok lenni ,vámpír akarok lenni és mikor elmész akkor vámpírrá változol.
27/46 Etham válasza:
Látszik, hogy nekem még normális gyerekkorom volt és olvastam értékes olvasmányokat miszerint cowboy vagy nyomozó akartam lenni és nem varázsló meg vámpír.. -.-'
a kérdésre válaszolva pedig igen létezik egykét szervezet akik szivesen fogadják a friss húst^^
28/46 anonim válasza:
Szerezd meg Raszputyin farkát és csapkodd vele az arcodat egy pár órán keresztül, ettől tutira boszi leszel :D
29/46 anonim válasza:
Vannak boszorkányok csak nem olyanok amilyennek hiszik őket.:)megérzések, telepátia, stb... nekem sokszor bejönnek a megérzéseim, ilyenkor mindig megkapom hogy boszorkány vagyok..:D
Vámpírokról nem tudok semmit, ha vannak valszeg mások mint a Vampírnaplókban xD
30/46 anonim válasza:
Boszorkány könnyen lehetsz majd ha férjhez mész, de az kész csoda lenne ennyi agykapacitással... 10 éveseknek miért engedik hogy fél 10-kor is gépezzenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!