Van aki penzert atkoz es van olyan aki fizet/ne erte?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 10:03
11/17 A kérdező kommentje:
stewes nem neked szolt...de tudod akinek nem inge.. ;)
2011. dec. 25. 11:11
12/17 anonim válasza:
amit te kérdeztél ez egy bonyolult fekete mágikus rituálé!!!
nem olyan ahogy páran a neten leírják!!!
h csak fekete gyertya kell hozzá és ennyi!!jah és azon ritka rituálék egyike ha hozzáértőhöz fordulsz ahol annak is kell a rituálé közben segítenie aki mindezt kéri h a személyes erő is benne legyen ne feledd ha ilyenbe fognál!!!
13/17 A kérdező kommentje:
ja es olyan valaszt vartam mint a 4 es az 5 valaszado adott!na az kimeritette a kerdest minden szempontbol!ugyhogy ezer hala erte
kellemes karacsonyt mindenkinek!:)
2011. dec. 25. 11:16
14/17 anonim válasza:
aki a 4. és 11:12 es választ írta az ugyanaz!! remélem azzal is segítettem egy picit
15/17 anonim válasza:
Van olyan aki pénzért átkoz, de nem érdemes fizetni érte.
16/17 anonim válasza:
Normális, igazi boszorkány nem. Én nem fizetnék érte, mert ha kell magam csinálnám, de nem vagyok annyira gyerekes, hogy másokat átkozgassak...
17/17 anonim válasza:
na nem mintha én szkeptikus lennék,de nagyon szeretek az ezotéria kategóriába járni sokszor olyan jól szórakozok :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!