A World of Tanks-ban csak pénzért lehet goldot szerezni, vagy máshogy is?
Figyelt kérdés
És ha máshogy is, akkor hogy?
Üdv.
2011. dec. 23. 23:05
1/5 delusion válasza:
Keress promóciókat.
A hivatalos fórumon nézz szét, néha van egy pár internetes oldal, ahol promókódokat osztanak szét. Mittomén, beregisztrálsz x oldalra, kapsz egy promociós kódot ezután, amit aktiválsz a WoT hivatalos oldalán. Már abbahagytam, de volt olyan, hogy 3-4 ilyen kód után 1000-1500 aranyat szedtem össze, +1 garage slot-ot M3 Stuart Land Lease tankkal ill +3 nap prémiummal.
2/5 anonim válasza:
Ha nem játszol nekem adod a karid? Nekem van több tankom a legnagyobb tankom egy m3 lee utána a németbe pzkpfv lunch és bt2 előre is kössz
3/5 anonim válasza:
gold-ot adó kód egyenlőre nincsen. De ha van itt kint szokott lenni:
www.wot.hadjarat.hu
ez a wot hadjárat oldala, itt mindig kint vannak a fontos friss infók a játékról.!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, meg fogom nézni, de nem pont erre gondoltam, hanem arra, hogy egymás elleni játékban lehet-e nyerni goldot, vagy akármilyen játék során lehet-e nyerni goldot, vagy valami klános játékkal lehet-e nyerni goldot, vagy valami ilyesmi :)
2012. jan. 6. 21:42
5/5 anonim válasza:
jah, klán háboruban lehet nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!