Tényleg létezik olyan hogy valaki energiával gyógyít?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 20:34
11/25 Shai-Hulud válasza:
Engem is gyógyítottak már energiával. Villamos energiával!
A doki összes műszere villamos energiával működött.
Pedro
12/25 anonim válasza:
Attól függ. A pszichológia még eléggé gyerek cipőben jár, bár chi és ehhez hasonló energiákat kétlem, hogy felfedeznének, szerintem érdekes dolgok lapulnak még az ember mélyén.
13/25 anonim válasza:
Van chi energia, de az más téma....
14/25 zeronibble válasza:
Mi olyan, hogy nincs benne energia?
15/25 anonim válasza:
A chi belső energia. Azt magad végzed gyakorlatokkal. A valaki gyógyít energiával az képtelenség.
17/25 anonim válasza:
Tényleg.
De nem hiszem hogy annyian lennének, mint ahány hirdeti magát..
18/25 zeronibble válasza:
Ha egy jógit megkérdeznénk, azt mondaná, hogy mindenki saját magát gyógyítja. Akkor is, ha maga ad neki energiát haladó jóga módszerekkel. Több ez, mint elfogadás, beleegyezés, együttműködés. A legtöbb embernek a gyógyulás messze nem tudatosan zajlik, és a jógi azt mondja, benne tudatos az a rész, ami helyrehoz dolgokat a testében, és képes "megszólítani" a te ugyanolyan részedet, ha az hajlandó "rezonálni" az ő egészséges "zenéjére". Azt is érti alatta, hogy valódi önmagad (lélek a neve itt) rég eldöntötte, hogy X reikis vagy akármilyen tesó ekkor és ekkor látszólag meggyógyítja a tested egyik, addigra hibássá alakuló működését, ha az addig lehetséges jövők közül az ennek megfelelő válik jelenné. Talán lehet is benne valami. Honnan tudhatnánk?
19/25 anonim válasza:
Igen, létezik. Régebben én is azzal gyógyítottam, de nem lett jó vége, mert rossz útra tértem, az átkok irányába. Ez alól nekem nagyon nehéz a felszabadulás.
20/25 Shai-Hulud válasza:
Lártod-látod, a sötét oldal ereje!
Pedig már Yoda mester is megmondta, hogy bízz az Erőben! :-DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!