Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tudnék megtanulni...

Hogyan tudnék megtanulni spirituálisan támadni illetve védekezni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy megtámadni a másik lelkét vagy ilyen "nyomást" vagy sokkot kelteni másokban.
2011. dec. 15. 15:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mit keresek itt? Azért bátorkodom válaszolni, mert a kérdező egyértelműen a lélekkel szeretne machinálni.

Az hogy spirituális, az hogy EZO marhaság valaminek az elnevezése, az nem jelenti azt, hogy tudják miről is sóderolnak. Egyiknek sincs fogalma arról mi a lélek eszik vagy isszák csak és kizárólag összehordanak keletről minden marhaságot legtöbbször valamiféle hindu sódert antik porral hintetett, vagy épp tibeti képtelenségeket kutyulnak hozzá és lám ők mindent tudnak.

Ezt etetik meg veletek.

Egyébként az ember akarva-akaratlan de sokszor napi szinten támadhatja meg a másik ember lelkét egy kisebb helyiségben, egy túl heves, indulatos vita közben, ha szemtől-szembe állnak egymással. Az húzza a rövidebbet akinek a lélekenergiája gyengébb.

A lélek az energia szálak hálózata amely behálózza a testet belül majd a bőr felszínén halad számtalan szállal, miközben lefércelődik" szakaszonként. A túl töltött energiával akkor abból kicsapódnak energia húrok, és a szemben álló vita partnernek a lelkét csapja meg.

Na ezért vagyok itt ahogy írta valamelyikőtök az EZON-nak nevezetten, hogy segítsek a babonaságtól eltávolodni gondolatilag egy természetesebb, élet-közelibb megközelítésben elmagyarázni. Nem pedig valamiféle spirituális marhasággal félre értelmezni.

Tudjátok semmi spiri, semmi csoda, semmi vallási maszlagot amit összehordanak a téveszmések, vagy épp csalók, nem igaz és nem létezik.

A természet ennél sokkal egyszerűbb és törvényszerűbb. Az isteni részecskével kezdi majd atomokkal folytatja és abból épített, vagy alkotott mindent. Még Istent is és a Ti lelketeket is, amely nélkül a test csak vegetáló sejtkupac lenne

2011. dec. 17. 10:13
 12/19 anonim ***** válasza:

Védekezni egyszerűen. Sok meditáció és erős akarat kérdése. Legegyszerűbb módja, hogy gondolatban egy burkot képzelsz magad köré, csak vigyázz, nehogy a pozitív energiákat is kizárd.

A támadás, szintén csak energia kérdése és sokan csak azért nem ajánlják, mert ha az illető erősebb mint te, akkor valóban visszahat rád és te faragsz rá. Ha meg véletlenül mégis sikerülne akkor meg ugye ott az a fránya karma...

Egyébként az én véleményem szerint így támadni (még ha egyáltalán nem is működik, akkor is) eléggé aljas és gyáva dolog.

2011. dec. 22. 02:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha nincs mögötted tapasztalat, lehetetlen. Bizonyára nem vagy jártam e téren, hiszen akkor nem tennél fel ilyen kérdést. Tegyük fel, tapasztalt mágus vagy. Tisztában vagy vele, ezzel meg is ölheted?
2011. dec. 25. 14:18
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem ölhet senki ilyen képességgel készakarva, mert a lélek energiát nem lehet csak úgy rávenni aki ezt állítja az egy nagy svihák.

Viszont maga a lélek bizony árthat és ez független az Én akaratától, inkább attól függ miképp fogja fel maga a lélek az idegenek támadását és sértését, rosszindulatát ami az Ént éri? Úgy kivágódhat a lélek ereje, hogy a szemben álló aljas embernek szétszakajtatja a hatalmas energia csapása még a beleit is. V Agy épp a szívét teheti tönkre attól függően az Ember maga milyen magas és az aki bántalmazta az Ént.

De mondom ez csak akkor fordulhat elő ha az Én nem kíván vitába keveredni, viszont benne a lélek energia hatalmasra felizzik -és kivágódik.

Ugyan ez történhet meg akkor is ha valaki képes kilépni a testéből és bárhol a világon a lélek olyan cselekményekkel találkozik ami számára elfogadhatatlan, például valaki ütlegel állati módon egy gyermeket-- úgy meg csapja a lélek ereje, hogy összegörnyedve csak vonszolja magát arrébb kotródva--- ezt átéltem és mondhatom még magam is elcsodálkoztam utólag visszatértemkor, hogy ütött!! saját magától!

2011. dec. 27. 01:08
 15/19 User 4574 ***** válasza:

Drága Mami!

Minden tiszteletem az Öné, de ha Ön azt mondja, hogy a spiritualitás egy nagy humbuk és csak arra való, hogy szélhámosok lenyúlják az embert, akkor nagyon téved. Rengeteg gyógyító, médium INGYEN dolgozik, mert felvállalta, hogy szolgálja a Teremtőt. Ők persze nem hirdetnek az Arany Oldalakban. A spiritualitás egy belső út a szeretet és a béke felé. De nem tisztem az Ön meggyőződését lerombolni, de sajnos pont a materialista szemléletmód miatt ütközik a segítség hatalmas ellenállásokba ott, ahol a matéria nem nyújt vigaszt. Nem is nyújthat, hiszen csak tekintse meg a legújabb kvantumfizikai eredményeket, melyek bizonyítják, hogy a Tudat a valóság elválaszthatatlan, szereves része.

2011. dec. 27. 19:20
 16/19 anonim ***** válasza:

mami

Nem ölheti meg? Ezt kétségbe vonnám. Egy tapasztalt boszorkány nem tud akkora sokkot, melankóliát idézni elő egy emberben, hogy az ne kövessen el pl. öngyilkosságot?

2011. dec. 27. 20:16
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves User azt írtad "Rengeteg gyógyító, médium INGYEN dolgozik, mert felvállalta, hogy szolgálja a Teremtőt. Ők persze nem hirdetnek az Arany Oldalakban. A spiritualitás egy belső út a szeretet és a béke felé."

Valóban igaz a gyógyító képesség úgy önmagunkra visszahatva mint másokra ha valaki képes úgy koncentrálni és van is hozzá elég energiája.

De azzal hogy valaki másokat gyógyít, nem Istent szolgálja! Ha becsületes, és ember szeretetből, együttérzésből segít másokon, az lélek indíttatású, a maga végtelen jóindulatából fakad.

De Isten azt mondaná;NE tedd! Mert saját lelkét égeti le, saját szerveit gyengíti le a gyógyító -majd Ő maga betegszik meg, de bele is halhat, teljesen váratlanul.

A gyógyítása másoknak nem spiritualitás, csak kizárólag ember szeretet, és önös-szeretet. Meggyógyítunk valakit mert sajnáljuk, ugyanakkor önmagának is egy jó érzést szerez azzal hogy sikerült.

Két oldalú ez a dolog, és nagyon veszélyes, mert a lélek hajlamos túlzásokba esni. Olyasmi ez mint a betegségnél fellépő láz, önvédelemből, ugyan akkor ellene fordulhat önmagának.

Épp ilyen két oldalú a lélek energiát arra használni, mint ahogy a kérdező feltette, hogy másoknak ártsunk.

Ha valaki nagyon erős energetikailag és egy erős koncentráló képességgel is rendelkezik, akkor egy ismert személyhez képes lehet ártó gondolat "energiahúrokat" küldeni. DE! Jól jegyezze meg mindenki minden elküldött gondolati energia, vissza is tér a feladóhoz, és önmagának is árthat, mert nem a lélek akart elmenni és lésülytani, hanem az ember. A lélek energia a a gondolat engedelmeskedhet, de vissza is tér az ő testéhez!

Hasonlóan, mint amikor azt mondjuk megéreztük, hogy egy szeretet ember beteg lett vagy meghalt. Az is csak azért történik meg - és mi 6. érzéknek hisszük,-mert mi az illetőre gondolunk gyakran, mi lehet az illetővel?

A lélek előbb utóbb elküld egy parányi húrt az illetőhöz, azt körbe járja, érzékeli, felfogja az állapotát, majd visszatér a saját testébe a saját Én-jébe és tudatosítja az Énnel, ami megérzésként előjön

2011. dec. 28. 10:33
 18/19 anonim ***** válasza:

Senkit nem lehet rávenni olyasmire amit a lélek nem akar.

Hasonló ehhez a hipnózis is. Hipnózisban se lehet rávenni senkit olyan dologra amit a lélek nem akar.

Még olykor azt is megtagadni képes, hogy elmeséljen bármit arról amit átél az Énje.

Annak idején, szerettem volna ellenőrizni, hogy mi van bennem abból amit átélek és miképp mesélném el úgy ahogy emlékszem vagy még önmagam elől is eltitkolok dolgokat és valóságban nem emlékszem rá?

Ezért orvoshoz fordultam, jól kispekulált ürüggyel, hogy hipnózissal felszínre hozzon mindent amit hetente olykor többször is átélek. Hogy megegyezik e azzal amire a valóságban emlékszem, vagy a lélek-tudata eltussol előlem dolgokat.

A hipnózis elején már kitört belőlem a nevetés és erősen képtelen voltam abba hagyni, hisz nem is akartam nevetni, kellemetlen volt, de csak nevettem és még a könnyem is folyt.

Szóval a lélek megtagadta a mesélést, mert olyan témát akartam ellenőrizni, amit tulajdonképen abban az időben mindenki elől én -titkoltam, ne hogy a ruszkik felfigyeljenek rám. Abban az időben nagyon kutatták USA és a ruszki a para- képességeket- nekem pedig nagyon ritka képességem is volt a gyógyításon kívül.

Többet értem volna azzal a képességgel, mint korunkban a műholdas leskelődés egymáshoz!!

De bármilyen képességem volt, egyet jegyezzetek meg spiritualitás...c..cc..c ez csak duma a köbön, az emberi és lélek általi képességeink nem más, mint elektro-mágneses -fizika

2011. dec. 28. 10:52
 19/19 anonim ***** válasza:

A spiritualitás= misztifikáció= csodának vélt= ember felettinek hitt= szentségesnek képzelt

Az élet valóban fantasztikus és csodálatos, de nem misztika, hanem szigorúan a természettörvényei által működik amit ha nem tartunk be= betegség, személyiség torzulás és halál a vége.

A természet fizikai törvényeit pedig Földünk isteni energiáitól kapta minden élet a teremtő aktusuk során.

2011. dec. 28. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!