Létezik olyan, hogy elementális mágia?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor valaki tudna róla tájékoztatni, hogy hogyan működik és, hogy hol lehetne róla tanulni???Mivel google-ben nemtaláltam semmit :/.Én azt olvastam, hogy sok mágia tanulással el lehet sajátítani az elemek feletti uralmat, kérlek titeket, hogy csak a témában érdeklődő/témát ismerő emberek válaszoljanak és bunkó és trágár választ mellőzétek!:)2011. dec. 7. 18:22
11/16 anonim válasza:
4 elem kitaláció.szóval szerinted nincs se víz se tűz se föld se levegő?
12/16 anonim válasza:
Zseniális következtetés.
Az kitaláció, hogy (csak) ezek lennének a világ alapvető építőkövei.
13/16 A kérdező kommentje:
HÁt, hogyha azt vesszük alapul, hogy az ősember, hitt az ilyenekben, hogy tűz isten meg stb...Akkoriban még nemismerték az ősemberek a vasat, meg a CO2-t meg a hidrogén-kloridot, és sorolhatnám, hogy még miket nem ismertek...Nekik ezek lehettek az alapvető elemek, ezért lehet, hogy nekik ez a 4 elem volt alapvető és mivel kevés emlék maradt fent onnan, ezért nemlehet tudni, hogy van-e valós alapja, mivel az idő mindent elpusztított, ami számunkra hasznos lehetne ezzel kapcsolatban...Attólmég, hogy valaki valamit nem látott, attólmég létezhet ez a dolog.
2011. dec. 8. 14:57
14/16 anonim válasza:
Én hiszek a mágiában, de sajnos elementálisnak nem vagyok szakértője.
15/16 anonim válasza:
Létezik. Én úgy vélem, hogy természetes adottságom van az elemi mágiához. Látogasd meg egy barátom honlapját, ott olvashatsz ilyenekről. ;)
16/16 anonim válasza:
Ne menyünk visza a öskorba:)
pirokinézis elsajátítható
és telekinézis is
de mit akarsz pontosan
mert minden elementális mágiát senki se tud csak egy kis részét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!