Lehet valaki egyben keresztényhivű ésm mágus vagy ezós?
Nézd, én görög-katolikus vagyok, és gyakorolom is a vallásomat, tudom, hogy Isten van.
Ettől függetlenül érdekel az ezotéria, sok gyógynövényt kipróbáltam már ilyen-olyan formában, amikor allergiás voltam, lándzsás-útifüvet szedtem és főztem meg teának, ingám is van. A plafonról a kristály mondjuk csak azért lóg, mert szép és szivárványt ad, ha átsüt rajta a nap...de azért szerintem valamennyire használ is. Nem szabad elvakultam semmit sem észrevenni a világból, realista embernek tartom magam, de mindent nem lehet ésszerűen megmagyarázni. A világban nagyon sok rejtély van, hiszem, hogy vannak különleges emberek - bár úgy tartom, hogy mindenkinek megvan a maga különlegessége - tehát az embernek nem kell ahhoz földhözragadtnak lennie, mert hisz Istenben. Minden, ami jó, az Istentől van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!