Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az ördöggel közösülés?

Az ördöggel közösülés?

Figyelt kérdés
ez csak vicc ugye?mert hát oké hogy régen tudatlanok voltak meg minden de ez már...mit gondoltok erről:
2011. nov. 27. 19:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
marpedig letezik..szerintem a temahoz olyanok szoljanak hozza, akiknek van tapasztalata. logikus, hogy olyan valaki akinek nincs ebben a temaban tapasztalata hulyenek nez. ez van.
2011. dec. 7. 16:40
 22/25 anonim ***** válasza:

Senki nem nézz senkit hűjének. az volt a szemét és hűje aki ezeket kitalálta valamikor csak azért hogy az embereket ijesztgetni lehessen.

Az ilyen ahogy írod EZO elmélet, bár nem EZO téma hanem nagyon is a vallások bűne,tényleg babonaság és ha hozzászólok az csak azért van, hogy Téged észhez térítselek.

Tudod ez az "ördög-sátán személy" részben abból is eredhet, hogy az idők folyamán éltek különleges képességű emberek és valószínűleg szembesültek ilyen fantasztikumba illő Jelenéssel. S ugyan ez a szembesülés alkotta meg a halál szellemét is más valakinek a megtapasztalása által. Pl a kínai tapasztalat azt mondja hogy a halál szellemének sisakja van és a sisakon két szarv féleség. Az ördög és halál szelleme azonos megtapasztalásokból ered.

S ezeket az elmesélt, lejegyzett megtapasztalásokat, élményeket használta fel minden vallás az embereknek az ijesztgetésére, kordába tartására és vált babonasággá már.

Ez az ENERGIA, mint ritka jelenés létező, de jóindulatú és csak akkor jeleníti meg magát ha valakinek különleges képessége van. Részben mert félti az illetőt, részben mert segíteni szeretne neki, és ha túl messzire jut az illető, bizony vigyázz is rá. Bár az életet megközelítenie tilos, de túl sok benne az emberi természet, kíváncsi és kotnyeles na és makacs mint az öszvér.

Szembesültem VELE életem során több ízben. Még gyermek voltam amikor először megjelent és megmentette az életem aztán megmentette 22 évesen, majd amikor már nem féltem a képességeimtől, mert pályát módosítottam csak azért hogy érhessem azt amitől féltem a képességeimtől-- akkor pedig ez a valami, szinte állandóan szemmel tartott, bár nem kerültem életveszélybe, így évekig nem is jelent meg. Csak sok év múltán jöttem rá, hogy bármilyen örültségre vállalkoztam ami életveszélyes volt, tulajdonképpen akkor is velem volt és vigyázott rám. Aztán a saját butaságommal, mert magam se hittem a régi dolgokban, elszúrtam, elárultam Őt akaratom ellenére, pedig nagyon sokat megmutatott már a jövőnkből csak hogy vigyázzunk de nem hittem el sajnos és félre értelmeztem.

Soha nem voltam vallásos ma sem vagyok az, és soha nem hittem semmi ilyen dologban, még is rákellet jönnöm, hogy van két hatalmas energia szellem" amelyek léteznek.

De a Föld természeti törvénye kimondja, hogy az életet megközelíteni tilos számukra. S én itt szúrtam el 1991 nov. utolsó napján. Soha nem hittem isteni erőkben és én marha leüvöltöttem gyalázkodva, mert félreértettem a különös történéseket, holott a Fekete jelenés akart még segíteni én pedig elzárkóztam. Azt gondoltam eleget megtudtam itt most befejezem. De Ő csak jött és jött bármerre jártam. Akkor dühödtem meg, mert frászt kapott a családom az állandó föld mozgásától bárhol voltunk ház alatt vagy a kocsink alatt, kempingtáborban csak a mi kocsink mozgott, szóval a férjem őrjöngött és nem akarta elhinni, hogy mindent abba hagytam több hónapja.

Ezért aztán észak-németben egy nap bedühödtem és üvöltöttem egy ligetben az ég felé és föld felé sugározva felizzott haragom erejét-- ha létezik az a kúrva Istennek nevezett kaporszakállad szállj le rólunk

ecetera...ecetera..!!A létezés fantasztikuma blogban elmeséltem az egészet egyébként ábrákkal is igyekeztem illusztrálni.

Az ami e-miatt következett az valami csodálatos és fantasztikus volt, de hiba volt részemről, mert nagyot tévedtem, ugyan akkor rengeteget megtudtam ez által. az is igaz egy évig szenvedtem az utóhatásától, mire meggyógyítani tudtam magam.

De hidd el kérdező nem ördög ami rossz, nem személyesek hanem csak energiatömörülésként megjelenni képesek

2011. dec. 8. 09:55
 23/25 anonim ***** válasza:

Ez a két életet teremtő hatalmas erejű energia a Földünk Lélek energiája. Amelynek segítségével a passzív anyagból biológiai anyagot alkottak, majd fokozatosan tovább tökéletesítették míg nem egyetlen testbe zárva az emberbe átadták önmaguk képességét teljes egészében, mint két lélek energia hálózatként amely által az ember szellemi, de erő birtokosa is lett ugyanakkor, fantáziával és gondolkodásban idővel rendelkezik a két lélek tulajdonsága által.

ez a két lelkünk a test-lélek és a szellemi vagy másképpen gondolati- lélek, két energia rendszerünk amelyek át szövik a testet belül majd kívül.

Így akarták önmagukat megvalósítani kézzelfoghatóként létezővé tenni, egyetlen testbe zárva.

De egyik se ördög de nincs is alvilág se mennyek országa csak a Földünk van és annak energiái az egyik véd a kozmosztól a másik biztosítja, hogy állni vagyunk képesek. kisugárzásával figyelmezteti az élete, hogy földrengés lesz.- de mi már nem érzékeljük süttetjük a hasunkat a napon és még azt sem vesszük észre, hogy minden állat eltűnt a környékről, mert ők viszont megérzik a megváltozott kisugárzást, időben elmenekülnek.

2011. dec. 8. 10:18
 24/25 anonim ***** válasza:

Az egyik az ödöggel közösül (álmában), a másik pedig Jézussal.

Van-e különbség?

2012. jan. 15. 02:02
 25/25 anonim ***** válasza:

az ördöggel közösülésnek van valós alapja, ezek szombati rítusok, a sabbath-nak a rítusai

a sabbath a mi világunkat nagy erővel befolyásolja

eljövetelt akar, át akar jönni a mi létterületünkre

ezért nyitogatják mindenféle módon és eszközzel - a háttérből - az Isten által lepecsételt ajtókat

mert erről szól minden háttérből irányított és kontrollált művelet

hazugság a bűn kapuja

2012. nov. 12. 02:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!