Az ördöggel közösülés?
ennyi észt, mint amennyi itt van...
még a végén ő lesz a hülye, mert logikusan gondolkodik
egyébként ezen a színvonalon vagytok(még témába is vág):
Tudod kedvesem, én a XX dsz.-i vagyok, és az ördög téma pedig a középkorba illő.
Az országunk helyzete, siralmas. De hidd el nem a XXI szd. az oka hanem a megválasztott vezetők és bizony maguk az emberek is. Nem adtam hozzá a szavam hogy kapitalista- tőkés rendszerű államformát fabrikáljanak mint ahogy ahhoz sem adtam senkinek jogot, hogy közben sunda-bunda módon lenyúlják a népünk vagyonát, csődbe vigyék áron alul elkótyavetyéljék a nemzetünk vagyonát.
Nem keresgéltem kutyabőrt, hogy megjátsszam az Urak -és koldusok reneszánszát, nem én adtam kenyér és munkahely helyett 144 vallási maszlagot, ilyen- olyan ezO és természetgyógy sületlenséget. S nem én dumáltam meg a fél országot, vedd meg a bérlakásodat lakásodat, hogy neked is legyen tulajdonod, de nem engem nem is tudott bepalizni, egyetlen kihipózott fejű új tőkéssé lett kommunista se.
Azért mert ilyenné lett a világunk, nem jelenti azt hogy mindjárt a mesevilághoz meneküljünk illúziókért, hanem tenni kell és kiállni az igazatokért összefogva. Ami engem illet annak idején kiálltam a jogaimért ha kellett, nem engedtem magam se legyűrni, se megtéveszteni, de nem is menekültem a hitvilághoz gyengeség miatt, ember maradtam, akartam és tettem érte, akit kellett, azt pofán csaptam... ma 70 éves vagyok Se a múlt humanistának hazudott kommunista rezsi nem volt megfelelő se ez a demokráciának álcázott kapitalizmus.
De sose izgulj az ember olyan amilyen kutyából nem lesz szalonna, csak az elnevezések változnak, a jogaidért, a kenyeredért már 10 körömmel kell megküzdenek... amióta Ember élt és él a Földön
aki nem hisz ilyesmiben azt sosem értettem miért nézegeti az ezotéria részt
most nem arról beszélek ,hogy az ördöggel közösülésben hinni kéne de ez egy olyan témakör amiben kellő inteligencia kell ahhoz hogy felfogjuk ,hogy nem minden logika elve szerint működik
"inkább a kellő intelligencia hiánya"
Gondolom hallottál már tréfás paradoxonokról.
Részben igaza van a kérdezőnek is. Meg vallom az első közösülésem valóban egy ördög fajzattal történt, na de abban az időben még a szűziesség volt divatban házasság kötéskor és bizony nem ismertem az illetőt akihez hozzá kötöttem az életem, csak a jó felépítésű alakját a csendes szavú embert láttam benne akitől szép gyermekeim lesznek egyszer.
Aztán kiderült már a nászéjszakán, hogy magához az ördöghöz mentem hozzá, s mivel hirtelen nem volt hová elmenekülnöm és várandós is maradtam, így két évet kihúztam mellette.
DE attól kezdve, hogy terhesen is összetévesztett a homokzsákkal egyetlen alkalommal, majd megütötte a 9 hónapos gyermeket is, attól kezdve egyetlen éjszakát se tudott végig nyugodtan aludni, mert megígértem hogy még egy ütleg, és amig
kor alszik, levágom a micsodáját. S játszottuk ezt mind addig, amíg a gyermekem végre nem ült bilire és nem ülhettem fel egy vonatra és indultam el az ország másik felébe a gyerekemmel, albérletet keresni és új életet kezdeni, csak ettől az ördögfajzattól minél messzebb kerüljünk. De azért adós se maradtam, mert a válóperes tárgyalás után még ott a bírósági épületben egy üres teremben székeket asztalokat törtem rajta szét, leverve a kezdeti sok sok ütleget a nyomorulton. Jól tudtam amilyen gyáva alak ott úgy se mer bántani. Amikor már lefogtak és lenyugodtam akkor utólag mesélték hogy szinte minden hol vérzett és cafatokban lógott a ruha is róla. Azt mondta a jövendő férjemnek mikor mellette elrohant;Egyet ne felejts el, soha ne bántsd a vikit, mert elveszíted örökre és Téged már biztos, hogy agyon is ütne.
Hát ennyit az ördöggel kötött nászról, mivel csak az ember válhat ördögivé.
Abban is igazad van kérdező, hogy ehhez a témához is intelligencia szükségeltetik. Ebben teljes mértékben igazad van hisz mekkora fantáziára van szükség ahhoz hogy kitalálni legyen képes valaki angyalokat, ördögöt, alvilági lényeket, manapság fényküldötteket és sorolhatnám vég nélkül a színes fantázia termékeit.
Mert hiszt aki nem rendelkezik AKKORA intelligenciával mint írtad azok sajnos, mindent elhisznek és bekajálnak és mint fejbe kólintott babonaság áldozatai csak úgy botorkálnak a valóság és az illúziók világa között. Ez viszont számomra legalább is vért lázító és elszomorító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!