Hogyan lehetne eladni a lelkem az ördögnek, hogy végre szép lehessek külsőleg?
Ohó,11-12 08:59 nem találkoztunk mi már valahol?:D
Konkrétan a I. Gyermekklinikánál,amikor anyám tolt műtét után a tolókocsiban,mert felkelni nem tudtam,és egy kedves ember azt a magyarázatot adta a gyermeke kérdésére (Mi szerint miért van az a kisfiú abban a tolószékben),hogy mert előző életében nagyon gonosz és rossz volt?
Ha a tippem jó volt,akkor üdvözöllek innen,és üzenem,annyira nem lehettem még sem rossz,mert csak szervátültetett vagyok,de béna,szellemi fejlődésében visszamaradott nem.:)
És most komolyra véve a szót.
Teljesen hidegen hagy,ki miben hisz.
Felőlem a medvedisznóemberek reptoidokkal való szövetsége által történt univerzum keletkezés elméletét is hirdethetitek,de ekkora érzéketlen tahó lenni,az már a legalja mindennek.
Hogy képzeli az ilyen ember,hogy egy áltudományos baromság miatt megbélyegzi a betegek,"csúnyák",szegények tömegét?
Most komolyan,legközelebb elkezdesz viccelődni egy fél lábúval,hogy a másikkal biztosan lerúgta az előző életében valamelyik papot,vagy mi a bánat?
Esetleg majd jó 50-60 év múlva meg az ilyenek minden láb nélkülire azt fogják mondani,hogy Pepe volt előző életében,és a sok lerúgásért kapta?
Ez így leírva nagyon vicces lehet,de a másik szemszögéből annyira humoros,mint 404 és bandája.
A szépséged egy ideiglenes állapot, legfeljebb pár tíz évig tart, az életed sem sokkal tovább. A lélek eladás örökkévalóságra szól, és nem jelent boldogságot, ha megkapod érte a szépséget.
Ez komolyan megérné?
Hosszú ódákat zeng mindenki igy nem birtam már olvasni öket:D
szal elsö és legfontosabb
egészséges vagy?
mert ha igen ne hagyd el magad
testedel van baj? sportólj edz
élj egészségesen
etöl az arcod is kiszépül idövel
mosolyogj
ápold magad rendesen
.
ha a jelemedel van baj azon az ördög se segít vagyis leginkáb az nem
eznekem inkáb fogyokúrába ilö kérdésnek tünik föleg a válaszok alapján
nemtom else képzelni ha egészséges vagy milyen csunyaságod lehet mindenki máshogy néz ki ez van
sok jónak tünö választ látam amugy.
hajrá a lényeg ne hagyd el magad és várj az ördögre az maximum bün ócsmányá változtat és jót nevet:p
"Hosszú ódákat zeng mindenki igy nem birtam már olvasni öket:D
szal elsö és legfontosabb
egészséges vagy?
mert ha igen ne hagyd el magad
testedel van baj? sportólj edz
élj egészségesen
etöl az arcod is kiszépül idövel
mosolyogj
ápold magad rendesen "
Az arcod egy plasztikai sebésztől fog megszépülni.Kedves utolsó szerinted edzéssel megváltoztatható az orr mérete és formája?Hát nem.
Most úgy döntöttem még is írok, ha már ennyien írtatok. De valahol már lezártnak tekintettem a kérdést, így nem akartam írni. :D Na mindegy...
Nem, az alakommal nincs baj.
Csak a fejemmel. Azon maximum egy plasztikai sebész változtatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!