Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan vonzzak be egy konkret...

Hogyan vonzzak be egy konkret férfit az életembe?

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 21:06
1 2
 11/11 anonim válasza:

Látom, hogy a kérdést már régen tették fel. Azonban ilyesmit sokan kérdeznek újra és újra, ezért - talán - másnak még hasznos lehet a válaszom.

Egyszer volt, hol nem volt...de ez nem mese. 1996 - '98 táján történt, hogy a munkám során találkoztam valakivel. Nagyon vonzó volt számomra. De nem volt alkalom arra, hogy megismerkedjünk. Eltelt több mint tíz év. És összehozott minket az élet (helyett az internet).

Nem volt benne köszönet. Talán az első két-három hónapban őszintén vonzódott hozzám. De csapodár természete hamar felülkerekedett...hazudott, csalt. Egy szenvedés volt a vele töltött majd' két év.

A tanulság: ha találkoztok, és lehetőséged adódik rá, apró, diszkrét jelet küldhetsz a számodra vonzó férfinak. Ha nem reagál rá, annak számos oka lehet, és abban az esetben ne akard mindenáron!

Én közvetlenül a találkozás után gondoltam rá néhányszor, valahogy úgy, hogy neki velem kellene lennie. Az univerzum úgy intézte, hogy tizenév múlva -ahogy függetlenné vált - megkaptam.

Nem érte meg.

Azt a férfit kérd magadnak, akivel a legboldogabbak lehettek együtt!

2013. jún. 4. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!