Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Meg lehet kérni egy démont?

Meg lehet kérni egy démont?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet megkérni vmire egy démont?

A "vicces" válaszokat előre is köszi-hozzáértő vélemyényére lennék kiváncsi.

2011. nov. 4. 18:17
1 2 3
 21/23 Ferry123 ***** válasza:
démont csak úgy nem kérhetsz adni is kel valami drágát pl:karrier én sátánista vagyok és csináltam ilyet de én egy kacsát attam cserébe
2011. nov. 9. 22:19
 22/23 anonim válasza:
végülis a te döntésed, a te vallásod :) minden vallásnak megvan a maga hátránya és előnye egyaránt. nézd meg a "boszorkányok" őrangyalokat akarnak, a sátánisták pedig démonokat, a katolikusok meg az evangélikusok meg Istent. szerintem nem szabad a démonokkal szórakozni, vagy legalábbis nem mindegy hogy melyikkel és hogyan szórakozol :) de erre a sátánista vallású biztos jobban tud választ mondani :)
2011. nov. 12. 23:06
 23/23 anonim ***** válasza:

Ha sikerül megkérned valamire, tedd már hozzá, hogy szeretném, ha helyettesítené a villany, és gáz szolgáltatást. De ha nagyon erős, akkor hajthat generátort is, bár erre biztos nem lesz szükség, hisz meg van a hatalma ahhoz, hogy közvetlen hálózati feszültséget adjon.

De ha nagylelkű vagy, és magadnak is jót akarsz, akkor nem csak nekem szolgáltattatod.

2011. nov. 25. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!