Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Halloweenkor milyen lényt...

Halloweenkor milyen lényt lehet könnyebben megidézni?

Figyelt kérdés

Halloween érdekelne, minden ünnepben vannak speciális asztrál lények, akik ilyenkor jobban eljönnek ha megidézik őket, melyik az ?

Hogyan idézzem meg, minden aporó dolog érdekelne. Igaz,ha eddig 1 év alatt nem jött megsemmi, akkor most el fog ? Hogyan lehet asztrállényt szolgálatomba hajtani ?

Igaz, hogy ha vörös varázskörben vagyok és egy nyitott beffőtes üveget teszek a kristály mellé és parancsolom szóban, hogy menj bele, akkor bele megy ? Minden tutkó infó jó lenne ! Köszi :)

2011. okt. 31. 20:54
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Iszonyat buta és szánalmasan alattomos vagy !! Mondtam hogy a gonoszságaidat ne akard a számba adni ! Sehol sem mondtam olyat, sőt megvédtem 404-et ! Azt valaki leírta, hogy lipótmezei nem tud feljönni több nickel, nem én mondtam, te ostoba. Azt feleltem rá, hogy attól még feljöhet, de ez általánosítás volt és nem 404re vonatkozott, ugyanaz igaz a többire is. Jóban vok 404-el még jóéjtet is kívántunk egymásnak, inkább azt keresd meg, ha ennyi szabadidőd van.

Ne offold és trollkodd szét a kérdésem, te ostoba rtooll.

2011. nov. 4. 11:55
 32/37 PearJuice ***** válasza:

"Mert te talán alá tudod támasztani bármIféle tudományos állítással h nem léteznek,te nagyon intelligens,okos valaki?

ha nem,akkor nincs jogod leszólni azt,h más miben hisz. Majd ha lesz bizonyítékod,ami tudományosan alá van támasztva,na majd akkor megteheted."

omfg.

mert te alá tudod támasztani bármi tudományos módon hogy a fogtündér nem létezik? attól még hogy valaminek a hiányát nem tudod bizonyítani, még nem biztos hogy létezik te kis lüke; ebben az esetben pedig nagyon valószínű hogy nem létezik, mert bizonyíthatóan még senki, ismétlem senki nem találkozott ilyennel.

gondolom a logika nem az erős oldalad, de próbáld ezt megérteni.

2011. nov. 4. 11:58
 33/37 A kérdező kommentje:
Igazad van Juice és ezt nem is én írtam csak a szájamba akarják adni.
2011. nov. 4. 17:05
 34/37 anonim ***** válasza:
Szerinted egy szellemi lény van olyan ostoba,hogy hagyja,hogy csicskáztasd? nem,nem fog belemenni a befőttes üvegbe,sem Halloweenkor,sem máskor,ez nem így működik.
2011. nov. 6. 15:00
 35/37 anonim ***** válasza:
hát ez poén:D
2011. nov. 7. 15:45
 36/37 anonim ***** válasza:

Liza von Staunhoff válasza:

404 azt írta, hogy nem rakott fel magáról videot. Az a tag nem lehet ő, mivel 404 nappal alszik , csak este él.

Ő olyan ember aki szórakozik másokon. Mindíg elcsepegtet valami hülyeséget olyan lényeges dologról ami sokakat érdekel, de persze nem magyarázza el. Mikor kérdezik felőle, akkor meg hallgat és közben ezen élvezkedik, anonym másik nikkel jár fel állandóan.

Olyanokat ír, hogy fél a titkosszolgálatoktól stb, nem mintha bármilyen normális embert érdekelne. Akkor a lipótmezőre járnának a nemzetbiztonságiak állandóan, hogy a benntlakók segítsenek elmondani, hány űrhajó kering a föld körűl.

Összefoglalva, 404 nem tudja, hogy a hülyeségnem is van határa. Akik meg kedvelik és igaznak hiszik, még nem olvastak pszichológia könyvet :D

A válasz 47%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 41%-ban hasznos válaszokat ad.

És itt írt 404 (csak tudnám ki a fene az :P)

404 válasza:

Dehogy jövök fel másik nikk névvel nekem egyel is bőven elég, sokszor úgy érzem ez az egy is sok mert olyan butaságokat kérdeztek. Szeretlek titeket ha gyűlöltök akkor is mert még gyerekek vagytok és azért is mert nem tehettek róla hogy ide születtetek erre a világra, mert a gyűlölet nem belőletek származik hanem a világ változtat titeket haragossá. A kérdező is valójában mély érzésű, kedves és ártatlan, csak az itteni világ hozta ki belőle a negatív érzelmeket és gondolatokat. Ezért nem is tudnék rá haragudni. Sőt, tiszta szívből szeretem, mert szeretem az embereket!

Rajtam keresztül mennek a negatív érzelmek és gondolatok. Ha ettől őrült vagyok számotokra, ha bolond az aki pozitívan gondolkodik, akkor én legalább boldog bolond vagyok. :)

A válasz 86%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 87%-ban hasznos válaszokat ad.

Hát, ha megnézed a linket, annak a válaszolónak az a neve(hajszál pontosan) hogy Liza von Staunhoff. Neked is ez a neved, tehát TE írtad 202-ről ezeket a dolgokat. Na ne mond hogy ugyanaz a nevetek, mert az LEHETETLEN!!! akkor egyiknek az lenne odaírva mondjuk hogy Liza von Staunhoff 2 vagy valami.

Mellesleg ajánlom figyelmedbe a helyesírási szótárat. :P

2012. aug. 27. 19:41
 37/37 anonim ***** válasza:

Már vagy egy éve hogy megmondtam :)

Ja és 404 annó a GYK messiásjelöltje volt itt utolsó,aki kapcsolatot létesített a kriaxiarinokkal(vagy mikkel,sőt egy körútra is elvitték .

Hiába amíg ő itt volt még az ezoterikus idiótákban is volt egy minimális koherancia és értelmi nívó,nem úgy mint most hogy trollok és elmeháborodottak tomboldája lett.

U.I : Liza te mit keresel mostanában a politika topicban?

2012. aug. 27. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!