Segített valakinek az agykontroll a tanulásban? Könnyebben tudott utáni tanulni?
Helló
Szerintem az lenne a legbölcsebb dolog, ha nem emailba rendeznétek, ugyan is rajtad kívül több ezer ember tanulhatna.
A másodikkal értek egyet. :D
Szóval vááárom. :D
először is...veszélyes...végigjártam a tanfolyamokat és tanítani is fogok,de amilyen szinten az "átlag" ember tanulja,nem tud veszélyes lenni...igen,van olyan szintje ami már veszélyes lehet,de azt nem tanítják közönséges agykontrolltanfolyamon valamint ha valaki eljut arra a szintre,akkor használja a felelősségérzetét és nem árt vele sem magának sem másoknak...
2:a tanuláskontrollban semmi veszélyes nincs...általában a 90%nak beválik,de pl én lustább vagyok annál,hogy térképet készítsek és jegyzeteljek úgyh a "komolyabb" részét ki szoktam hagyni tanulás terén...agykontrollal sokkal jobban megragad,sokkal könnyebb ha pl kötöd a dolgot valamihez...a villámolvasás része a kedvencem,de még jegyzetelés nélkül is rengeteget segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!